Helgen som var

Det var inte riktigt meningen att förra inlägget skulle komma upp just då. Tydligen hade jag råkat tidsinställa det, var väl bara tur att det i princip var färdigskrivet. Det är bara att tuta och köra nu helt enkelt, välkommen till en introvert blogg. Eller blogg för de introverta.

Den här helgen har jag både lördag och söndag hängt med kompisar. För mig är det jätteovanligt och hänger ihop med introversionen. Att ägna en dag åt en kompis är ofta tillräckligt för att jag vill ha en hel dag hemma efteråt. Men nu blev det så och det känns bra. Träning i lördags och en shoppingsöndag, så minst sagt en mer aktiv helg än vanligt.

I förra veckan blev jag tillfrågad om jag ville svara på några frågor kring den utbildning jag läste i höstas för en artikel, och det är klart jag vill. Den svåra delen var att försöka ta en snygg bild som ska visas lite överallt. Kändes ju inte helt okej med en vanlig selfie som den nedan (Photobooth ♥). Tror i alla fall att jag fick till något utan att behöva muta M till att vara fotograf.

Nu är det hög tid för läsning om jag ska orka upp till gymmet. Imorgon är det dessutom spelning med TOVE LO!

/ / / /
This is now a blog of an introvert. For introverts. And others. Had a weekend full of friends, highly unusual. And tomorrow it’s time for Tove Lo! ♥

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.