En första födelsedag

För en vecka sen imorgon fyllde Clara 1 år. Vi firade med mamma och svärmor och en tårta som jag gjorde under några jobbpauser. Lite märkligt känns det att ha två barn nu över året. Tidigare har Clara varit en liten bebis som mest funnits, helt plötsligt är hon ”stor” och leker med brorsan, visar med hela handen vad hon vill, och gosar järnet med en. Det går för fort.

En god, fluffig tårta blev det med massa jordgubbar i fyllningen. Clara fick smaka för första gången – hon hade nog kunna sätta i sig hela tårtan.

Och lite presenter på det förstås, som Harry öppnade såklart. Det blev mycket Babblarna vilket är några av Claras favoriter.

Sen rullade ett par dagar och båda barnen blev sjuka. Som av en händelse har Magnus och jag bröllopsdag på Claras födelsedag (tre år i år!) och hade tänkt fira det lite i lördags med middag på tu man hand ute. Det fick vi ju däremot avstyra såklart. Trist, men det går ju att ta igen någon annan gång. I stället blev det en helg på hemmaplan med utehäng i solen.

Annars rullar det mesta på. Det händer inte så mycket utöver jobb och vardag här hemma. Mycket hemma blir det, men för ovanlighetens skulle åkte jag till kontoret idag. Det var sol ute, solglasögon på, och promenaden hem från pendeltåget efter jobbet gjorde mig svettig. Hade jag inte sett vädret som kommer i veckan hade jag definitivt tjoat att våren är här. Men än är april inte över, så några falsklarm om våren är nog kvar.

Hoppas du får en fortsatt bra vecka!

You may also like

5 kommentarer

  1. Grattis söta lilla Clara! Mina två småttingar är nu halvåret, jag barnbarnsbarnen, och i början av maj hoppas jag kunna får krama om inte båda så i alla fall den ena för första gången. Du förstår att jag längtar! Ha en fortsatt fin vecka, o grattis på bröllopsdagen också

    1. Men åh lilla Clara som redan blivit ett år Tycker det var nyss hon föddes. Kul att ni firar bröllopsdag på Claras födelsedag tre år på rad nu. Mindre kul att ni inte kom iväg men det kommer ju fler chanser.

  2. I ditt nästa jobb blir du konditor eller tårtkonstnär! Så otroligt duktig du är. Hur kan man göra en så fin tårta ”mellan jobbpauser”…
    Clara är otroligt lik Harry – en kvinnlig kopia av honom och dig skulle jag säga. Du får gärna fota dom bredvid varandra någon gång…

    Synd med den inställda middagen! Men stort GRATTIS till läderbröllopet, och jag hoppas verkligen att ni snart kan ta igen bröllopsmiddagen.

    1. Men åh lilla Clara som redan blivit ett år Tycker det var nyss hon föddes. Kul att ni firar bröllopsdag på Claras födelsedag tre år på rad nu. Mindre kul att ni inte kom iväg men det kommer ju fler chanser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.