I löv you

Är du trött på höstbilder med alla löv än? Inte jag i alla fall. Och tänk, det står inte på förrän löven är utbytta mot bilder på muggar och tända ljus istället.

I lördags tog jag mig ut på en liten springtur. Joggingtur för att vara närmare sanningen, och så en del gång på det. Så, intervaller med andra ord! Mycket bra för kroppen. Vädret var perfekt  och det var så härligt att höra löven prassla under skorna i skogen. Det var ett tag sen jag flåsade så det var skönt, även om jag inte har så mycket flås kvar. Konditionen dyker på en gång så fort jag har ett uppehåll med joggingen. Jag hoppas komma ut igen i veckan och kanske, kanske få en kontinuitet i joggingen.

Resten av helgen, ja. Konstigt det där att det går så fort när man egentligen inte gör något. Vi gjorde ingenting i fredags förutom att bara vara hemma. Magnus skulle ha en kompis över på spelkväll i lördags så Harry och jag hängde hos mamma så att de fick vara ifred. Magnus och även svärmor kom sen över till mamma i  söndags och vi fikade alla tillsammans. Jag hann knappt blinka innan det blivit kväll och jag satt ensam i soffan igen, tittandes på Modern Family och laddade inför en ny vecka. 

Alla dessa löv!

Harry håller förresten på att få sin första tand – på riktigt! Det är inte ett falsklarm denna gång som det varit de senaste fyra månaderna. Nu känner man en vass kant och ser ett vitt gryn som sticker upp ur tandköttet. Så fint. Tror det är orsaken till att han den sista veckan varit lite grinig och svårsövd på kvällarna och inte riktigt velat sova så länge på dagarna.

Och så var det måndag. Ny vecka, nya tag. Mina mål den här veckan är att börja spana efter vad jag behöver för att måla om en skänk vi har här hemma och gymma två gånger. Låter väl inte helt omöjligt? Vad har du för något du vill göra?

You may also like

33 kommentarer

 1. Åh vad skönt att få jogga, jag älskade att springa förr, ska försöka komma igång igen.. Tack för inspon!

 2. Det kan ju aldrig bli för många höstbilder, tycker jag. :) Vackraste årstiden ju. Inte pjåkigt att träna och njuta av utsikten på samma gång.

 3. Nej jag har inte blivit less än, det är ju så sjukt vackert med höstlöv! Man får passa på att jogga nu när det ändå är relativt varmt på dagarna och ingen snö :) Kram

 4. Trött på löven på träden?, nei. Trött på alla löv som har årsmöte i vår trädgård? Ja. Vi har MASSOR som någon borde kratta upp

 5. Jag tröttnar inte på bilder av höstlöv!😄 Det låter riktigt trevligt att jogga när löven prasslar under skorna! Så den första lilla tanden är på väg. Så gulligt!😍

 6. Vad ljuvligt det låter och ser ut med alla löven och därtill ta en joggingtur och höra löven prassla. Nu inspirerade du mig att vilja ge mig ut…

 7. Nej vem tröttnar på löv? inte jag iaf det är så fint med alla färger. Ibland kan det vara sköt med en lugn helg och umgås med släkten :)

 8. Älskar alla höstbilder just nu. Tycker de är så mysiga och fint med alla färger. Man blir glad när löven lyser upp i höstmörkret =)

 9. Älskar verkligen bilder på höstlöv, så härligt med alla dessa höstfärger :) Det var verkligen kanonväder i helgen för en joggingtur :) Verkar som att ni haft en fin helg.

 10. Tycker det låter väldigt rimligt! Du får gärna dela med dig av hur du målade skänken, jag har också grejer som behöver målas men vågar inte gör det själv

 11. Stakars liten! Så mycket som de små ska vara med om de första åren. Inte lätt att bli stor ❤️ Bra mål du har för denna vecka. Jag ska också försöka träna några fler ggr denna vecka.

 12. Nej man kan inte tröttna på bilder på hösten och alla dessa fina färger!
  Bra mål för veckan, kör hårt :)

 13. Inte ett dugg trött på lövbilderna haha! Vad duktig du är som är ute och joggar, har lite svårt för det.. Men måste komma igång med promenader och gym igen! Kroppen behöver ju verkligen få röra på sig. Vad kul att första tanden är på väg! Även fast det är lite jobbigt för er och han kan jag tänka mig. Måste kännas lite konstigt för han🤔

 14. Så duktig du är som kommit igång igen med träningen. Jag önskar så att jag var en som tyckte om att springa men icke så jag få nöja mig med mina promisar. Kanske börja göra lite intervaller och springa när stunder. Tack för tipset.

 15. Det är samma här! Tröttnar verkligen inte på att se höstbilder eller ta egna på löven utomhus. Inspirerande och motiverande med att få dom perfekta själv. Finns en viss charm och mysig stämma med dessa bilder :D

 16. Nej jag tröttnar aldrig på dessa höstbilderna med löv i bakrunden.Där emot avskyr jag att ta hand om alla löv som ligger över hela trädgården🙈Usch stackars liten hoppas att tanden kommer upp fort så han slipper ha ont.Vad duktig du är som joggar

 17. Älskar höstbilder och kan inte få nog av dem, tycker det är så fint med alla dessa olika färger :D
  låter som rimliga mål.
  Denna veckan har jag som mål att ta hand om tvätthögarna, både den otvättade och den tvättande och sen ta mig till gymmet tre gånger! :D

 18. Gillar verkligen de där höstbilden. Bästa som finns. Har själv jobbat den här helgen men det har gått bra det med.

 19. Jäkla trött på löven överallt nu, men bilder på löv, nej aldrig 😁 Hoppas allt går smidigt med söta lilla tanden också 🍁

 20. Höstlöv kan jag inte få för mycket av. Skönt att se planer som inte är fullspäckade. Det är aldrig mina. :-) lycka till med veckan ochtandsprickningen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.