En tanke i soffan

Vet du vad jag gör just nu? Sitter i soffan hos min mamma och tittar på damfotbollen. Det hör inte till vanligheten med ett vardagsinlägg. Harry och jag ska sova här två nätter då Magnus hoppar in på ett jobbuppdrag i Skåne imorgon och hela helgen. Eftersom jag fortfarande jobbar har vi därför tagit oss hit. Och Harry han sover (peppar, peppar) och jag brer ut mig i soffan.

Nästa vecka har vi inskolningssamtal inför förskolestarten i augusti. Det känns inte riktigt klokt. Tänk att ingen av oss kommer vara hemma på dagarna, och att vi vid ett sånt här tillfälle inte behöver anlita mormor eller farmor eftersom Harry också ska iväg på morgonen. Det får mig att inse att hösten kommer med förändring och att det här är min sista vecka när jag är tidig på jobbet. Jag älskar den där timmen på jobbet mellan 7 och 8 när ingen annan är på plats. I höst blir det lämningar som gäller. Det blir en ny upplevelse och omställning.

Men först en halvlek kvar av fotbollen. Två resor in till jobbet. Avsluta det som är kvar och sen på med frånvaromeddelande. Semester med promenader tillsammans i skogen, och någon timme längre sömn på morgonen. Sol och värme, och förhoppningsvis lite regn några nätter. Jag laddar för fullt nu dessa två dagar som är kvar. :)

You may also like

4 kommentarer

  1. Vad härligt för din mamma att ha er där! Ja det blir andra tider när barnen är på dagis! Mycket nytt och många stadier att gå igenom, när det sedan funkar är det jätteskönt och tryggt. Ha nu en riktigt trevlig sommar hela familjen! Jag håller koll på om du kommer tillbaks med Fem en fredag.

  2. Härligt med att vara soffpotatis, speciellt som småbarnsmamma! Ja, matchen gick ju som den gick. Himla otur dör Sverige, som egentligen var det bättre laget tyckte jag. Så som du ser ”lekte” jag soffpotatis jag med – fast utan småbarn då;-)

    Bara två dagar till, sedan semester för gig yiipphhiieee:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.