En vecka i solen

Vi har varit hemma från semestern i Bahia Feliz en vecka. Och vilken semester det var – barnen levde livet i poolen och på Bamseklubben. Det har varit sommarvärme med inslag av moln och blåst. Kvällarna har fyllts med minidisco och show för att sen ta en promenad tillbaka till vårt hotell med stopp för att kasta sten i havet.

Helt fantastiskt!

Att både Clara och jag åkte på en liten förkylning ett par dagar in gjorde inte jättemycket för humöret. Vi kunde plaska på ändå. Det enda jag saknade var att inte kunna ta en enda morgonrunda med joggingskorna. Men vad är väl en springtur längs en strandpromenad… :)

Det har varit ett sånt vackert ljus om kvällarna med havsbris där vi gått och bara tagit in allt. Det kan jag sakna såhär tillbaka i Sverige. Det har även funnits i alla fall lite egentid i solstolen medan barnen varit på bamseförskolan som de kallade bamseklubben. De älskade att gå dit och Harry undrade varje gång varför vi hämtade så tidigt. 😅

Njöt såklart av glass i solen

Vi hyrde bil en dag och tog oss upp till Las Palmas. Där gick vi på Poema Del Mar, ett stort akvarium som barnen gillade. De hade det mesta som brukar finnas med inslag från dinosauriernas tid.

Vi längtar nog alla redan tillbaka. Att åka dit när det fortfarande var lågsäsong var bäst. Ingen trängsel, det gick att flytta mellan solstolar och barnen hade poolen för sig själva under många stunder. Hotellet var fantastiskt barnvänligt och trevligt. Får se när vi kan landa där igen.

You may also like

6 kommentarer

  1. Vad härligt att åka till solen. Kunde du inte ha tagit med dig lite sol och värme hit till Sverige? Det är något jag saknar.

  2. Men ohh så härligt, förstår att ni längtar dit igen och så nödvöndigt att komma iväg. Vi skulle också vilja resa iväg. Så härligt när alla i familjen känner känslan att vilja stanna kvar och komma åter.

  3. Åh så härligt att få se lite bilder från er resa. Vill verkligen åka iväg till solen. Så härligt att barnen trivdes. Kan tänka mig att de tyckte att det var konstigt att inte ha så långa dagar på ”förskolan”.

  4. Så härlig vecka ni hade i solen. Jag önskade jag kunde dra iväg en vecka för att få en paus från vardagen. Så kul för barnen att ha disco på kvällarna.

  5. Ser helt underbart ut!!! Och ni valde verkligen rätt vecka. Så kul att ni ”sysselsatte” barnen i Bamseklubben så att ni kunde njuta lite bara ni två.
    Och så stora Harry och Clara har blivit. Förstår att de njöt av semestern de också:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.