Fem en fredag v. 19: Känna känslor

Äntligen!! eller? Efter två veckors uppehåll är de fem frågorna tillbaka. Ambitionen var att de skulle komma upp som vanligt förra veckan, men semestern var för bra och på torsdagen när vi kom hem var klockan för sen. Så blir det ibland, men nu ska ordningen vara återställd.

De som länkade förra veckan var: BP, Mrs Calloway, Madeleine, Janerik, Teskedsgumman, Hannele, Debutsky, Nilla, Monika, Boklysten, Anette, Klimakteriehäxan, Kina, Paula, Susie, Jeanette, Ingrid, Karoleen, Tony, Christian, Hanna, Gunilla, Tant Augusta, corkystyle, Neola

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad får dig att känna dig ung?
 2. Vad får dig att känna dig äldre?
 3. Vad får dig att känna dig optimistisk?
 4. Vad får dig ur ett dåligt humör?
 5. Vad får dig att känna dig levande?

Vad får dig att känna dig ung?
Ett fortsatt barnasinne i mig och det faktum att jag tycker om sånt som kanske inte är typiskt vuxet.

Vad får dig att känna dig äldre?
Yngre generationer och deras termer jag inte använder eller ens vet vad de betyder. Jag fattar nu hur man själv låtit som tonåring.

Vad får dig att känna dig optimistisk?
När jag verkligen vill något och inte sett till några hinder på vägen.

Vad får dig ur ett dåligt humör?
Mycket bra up-tempo musik, eller en bra tv-serie.

Vad får dig att känna dig levande?
Titta ut över ett stup eller hög höjd. Ett mer lättsamt svar är när jag upplever saker med familjen.

Nu önskar jag dig en riktigt härlig helg!

Lägg till din länk här du också om du deltar i dagens frågor:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

You may also like

10 kommentarer

 1. Glömmer alltid av det, men inser att jag får skriva ett inlägg idag. Det är ju kul med utmaningarna och att man får inspiration på inlägg

 2. jo, äntligen! men det var dig väl unt att ha lite semester. barnasinnet går nog aldrig riktigt ur en. en är ju alla åldrar i en. titta ut över stup avstår jag gärna ifrån

 3. Jättekul att du är tillbaka! Klart du inte hann med temat förra fredagen, men jag måste säga att jag saknade dina fem frågor. De har blivit en tradition för mig – varje fredag är det dags att svara på kluriga frågor från dig:-)
  Så kul att du fortsätter med utmaningen.
  Och dina svar till dagens frågor – skrattade gott när jag läste att du inte ”hajar” dagens sätt att prata. Då är vi två, och då är jag ändå betydligt äldre än du;-)
  Välkommen tillbaka:-)

  1. I slutet av inlägget går det att lägga till sin länk med knappen ”Add link”. :) Det är möjligt att göra från fredag till måndag när veckans länk stänger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.