God jul!

Klapparna är inslagna och ligger under granen, barnen sover, och ingen vinst på bingolotten hittills. Uppesittarkvällen är igång! När du läser det här är det däremot fredag och årets mysigaste dag är här. Julafton! Jag har äntligen friskat på mig (stort tack för alla krya-hälsningar!) och är redo för jul.

Även den här veckan uteblir Fem en fredag, eller har snarare komprimerats ner till En en fredag. Jag tänkte att idag är många fullt upptagna med annat, och jag har varit fortsatt sjuk hela veckan, men för den som vill blir det i alla fall en fråga att svara på idag.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 • Hur kommer du fira idag precis så som du vill?


Min mamma, bror och svärmor kommer över senare idag till oss för att äta lite julmat, och kanske öppna någon klapp eller två. Vi ska umgås helt enkelt och det är precis så jag vill fira – med lugn och bara massa mys. Förhoppningsvis kommer det även vara lite snö ute.

Jag vill passa på att önska dig en riktigt god jul! Hur du än firar hoppas jag du får en fin dag och helg. Och nästa vecka kommer årets sista frågor.

Lägg till din länk här du också om du deltar i dagens frågor:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

You may also like

7 kommentarer

 1. Men vad skönt att du äntligen har kryat på dig. Jag hann inte riktigt med förra veckan, så jag såg först nu att du varit så långvarigt krasslig. Jag hoppas att du får en alldeles underbar jul med de dina. Tack för alla frågor du förgyllt vårt bloggliv med under året!

 2. Önskar dig också en riktigt God Jul! Här blir det lika mysigt och lugnt som hos dig, troligen lugnare, då vi inte har barn.
  Å du, bilden på Harry och Clara är en absolut höjdare:-)

 3. Ha nu en RIKTIGT GOD JUL med man & barn! Här är det däremot trist, vädret är riktigt ruggigt så vi har inte ens varit utanför dörren idag. Det både stormar och snöar. Men det gör inte så mycket, ingen ska ju hit så Rolle kan skotta nån annan dag, det är som man brukar säga; Allt ont för nåt gott med sig!
  KRAM & god fortsättning/Susie

 4. Skönt att du friskat på dig nu när det är jul. Här har det varit lugnt idag, precis som jag ville, men lite väl kallt. Tack för alla frågor som du dukar upp. Ha en fortsatt skön jul!

 5. God jul till dig med! Hoppas din julafton blev precis som du önskade😊.
  Jag svarar på veckans fråga här; jodå, min julafton blev firad precis som jag ville. Hemma, med familjen och ”gamlingarna”(mor-och farföräldrar), fika, Kalle Anka, klappar, mat och så mera fika. När alla gått, såg vi ”Love actually” och bara myste!
  Nästa fredag ska jag kolla in dina frågor igen, jag har som legat av mig på sistone.
  Önskar dig god fortsättning, för mig är juldagen bästa dagen, den består av julaftonens rester, film, bok, promenad och/eller skidor, ingen findukning eller finkläder; bara vara och myskkäder hela dagen.😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.