Sjukläge

Det känns som om jag varit förkyld länge nu. Barnen med. En av två är i alla fall friska, och jag trodde jag själv var på bättringsvägen i början av veckan. Det tog däremot en jättevändning i tisdags kväll när jag fick hög feber och blev dunderförkyld. Ska inte ens tala om hostan som gör nätterna jobbiga. Jag känner mig rätt överkörd just nu och det känns nästan som en influensa.

Av den anledningen blir det ingen Fem en fredag. jättetrist, men det har inte funnits ork att få ihop något. Jag har mest försökt bli frisk, och samtidigt halvt vabbat, så det kan bli en mysig jul nästa vecka.

Så jag hoppas du får en riktigt bra fredag och helg. Jag ska kurera mig och hoppas på nya tag nästa vecka.

You may also like

16 kommentarer

  1. Det går tydligen en riktigt långvarig influensa nu. Dottern var hemma och hostade i 3 veckor, kände sig bra efter två och gick till jobbet en dag. Hon hade förstås kollat att det inte var covid-19 först. Dagen efter var hon hemma igen. Men efter två dagar till så var hon frisk. Så håll ut, det går över.
    Vi klarar oss den här fredagen men nästa är du frisk hoppas jag.

  2. Krya på dig så att du kan fira en jul utan hosta, feber och snörvel. Önskar dig redan nu en riktigt God Jul:-)

  3. Krya på dig och ta det lugnt nu! Du kommer ju igen med nya frågor så småningom. Jag önskar Dig och din lilla familj en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT År!

  4. Krya på dig! Bloggen och vi som hakar på dina Fem en fredag finns kvar och tar nya tag. Ta nu o kurera dig och ta sen ett par veckors julledighet så kör du igång med nya tag i januari:)
    Kram och god jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.