Årets första dopp

Det är en fröjd när vädret är kanon på semestern. På med bikinin (och solkräm!!) och skutta ut i trädgården så fort som möjligt är mitt motto, man vet ju aldrig när ett litet moln kommer och skymmer solen. Inte för att jag måste bli brun, mer för att det är skönt att känna värmen.

I fredags började dock morgonen molnigt trots att väderappen sa att det var strålande sol och 20 grader. Det sistnämnda stämde i och för sig, men jag väntade ivrigt på solen för det hade jag lovat M att det skulle vara när han kom (var är solen? ringde han till och med och frågade när han var på väg..). Och så lagom till att han svängde in med bilen vid lunchtid skingrade sig molnen. Jag håller väl vad jag lovar.

En av mammas kusiner kom med tårta på eftermiddagen, något som blivit lite av en tradition nu när det var fjärde året i rad.

Sen stack jag, M och brorsan och badade – årets första dopp för oss alla tror jag minsann. Varmt i vattnet och inte ett moln på himlen. Det kunde inte bli bättre.

05

06

07

You may also like

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.