All träning är bra träning

Tänk vilken hemmamotion man kan få av lite städning. Jag tjänade ihop nästan 10 000 steg igår bara genom att ha tvättstuga, dammsuga och torka golven. Det var mitt lilla roliga igår – hur hade du det?

På tal om motion blev det en promenad häromdagen. Det var regn i luften men ändå varmt så det var skönt. Insåg att jag inte varit ute på min vanliga barnvagnspromenad på ett bra tag då jag haft så mycket andra planer. Det där målet om 10 000 steg om dagen var annars ett tag sen jag uppnådde – dags att bli bättring på det nu.

Så härligt att gå omkring bland alla löv som fallit. 

Höstens fina färger

Jag tog även en liten tripp ner till vårt källarförråd och var rädd att öppna dörren för allt som vädjade om att bli utsläppt. Och vi som redan har tillräckligt med projekt här hemma. Men vad gör väl ett till när man inte börjat med något annat ändå?

Det är väl inte bara hos oss det ser ut såhär? Blir roligt sen när vi ska hitta alla julsaker.

Igår fick jag för mig att jag ville baka så det blir förmiddagens uppgift. Något att överraska Magnus med när han kommer hem. För mig väntar sen ikväll middag med en kompis jag inte har träffat på evigheter. Vad har du för planer idag?

You may also like

33 kommentarer

 1. Jag kände också den där vardagsmotionen många säger att städning är, för jag svettades som fan efter att jag plockat, torkat och städat hemma. Jag tog dock aldrig golvet för det orkade jag inte.. min sambo brukar göra det så får se om han gör det idag eller om jag tar dom ikväll ;) Hade inte min mobil på mig, synd nu i efterhand!

 2. Sjukstuga här än, så idag händer så lite som möjligt :) Dock kommer valpen hit ikväll från pappa sin så det ska bli mysigt :D

 3. JA men gud ja, och svettig blir man ju också eller hur. Mina förråd, herregud, och vinden och garaget,… Jisses!! Kram

 4. Ja man får ihop ganska många steg per dag om man gör lite allt möjligt under dagen. Själv får jag ihop flera av att gå med höpåsar till hagarna mm än av städning😆

 5. Man behöver inte gå många promenader iallafall gör att få ihop steg ! :D man känner sig lite stolt när stegräknaren visar massor av steg

 6. Idag var det jobb, jobb, jobb! Men nu ska jag hem och mysa med bloggar 😊Visst är det härligt ute?

 7. Vardagsmotion är bra. För min del blir det lite si och så med vardagsmotionen också nu när jag har syrgasen, men försöker vara igång så mycket det går. 10 000 steg var bra! Det där med förråd som svämmar över känner jag igen, haha, tror att det är ganska många som har det så.

 8. Haha… det där känner man ju igen. Jag har inte bara ett, utan flera, överfyllda förråd.
  Ikväll blir det pluggande inför morgondagen och en del logistikpyssel för att få ihop vardagen. Lite för mycket just nu…

 9. Jag själv är så dålig på att promenera och röra på mig, trots att jag måste göra det. Och när jag ser alla dessa bloggare som är ute och rör på sig så vill jag också göra det. Så tack!

 10. Vardagsmotion är nästan den bästa motionen jag går ca 6 timmar per dag på jobbet och där är väldigt bra motion! :)

 11. Ser likadant ut i våra förråd! Behöver verkligen rensas men är ett så stort projekt att de bara blir framflyttat 😄🌸

 12. längtar till de att jag får hem min stegräknare så jag oxå kan hålla lite kol på de där hahah
  usch vårt förråd är värre haha har sagt nu i 2 år att jag ska fixa de men fortf inte gjort haha

 13. All motion är bra, och de säger väl att den bästa motionen är den man gör i vardagen – som man egentligen inte tänker på att man faktiskt gör. Jag hade stegräknare ett tag, men jag tappade den sen införskaffade jag mig aldrig en ny:(

 14. Vilka härliga bilder! :D Man blir verkligen sugen på att ta en promenad runda igen med kameran! :) Varit ett sådant fint väder idag.

 15. Oj vad mycket saker ni har i erat fråd och julsakerna ligger säkert längst in som det brukar göra när man behöver nåt. Skönt med en höstpromenad:)

 16. Jag roligt att höra att du med har satt upp ett mål med 10 000 steg om dagen.För mig är det nog betydligt lättare att komma upp till dessa när man har hund som måste få komma ut på promenad och träning.Vi har också samlat på oss massa skit genom åren och vill inte tänka på att jul grejerna ska komma fram också 🤐

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.