Fem en fredag v. 52: Gott nytt 2022

Och så var ett till år slut. Vad fort det har gått, eller hur? Skulle jag göra någon slags nyårsresumé vet jag inte ens var jag skulle börja för att försöka komma ihåg allt med det här året. Det känns till exempel så längesen jag började jobba igen efter föräldraledigheten, i februari, och då även trodde covid snart skulle vara ett minne blott. Men så är ett nytt år på ingång och och det känns som om förra nyåret upprepar sig. Både 2020 och nu 2021 har varit rekordsnabba år, trots allt.

Årets sista fem frågor är här. Tack till alla er som är med och bidrar med era svar. Det är så kul att ha er här vecka efter vecka.

De som länkade förra veckan var: Teskedsgumman, Monika, BP, Janerik, Hannele, Mrs Calloway, Anette, Karoleen, Robert, Petra.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Vad hade du velat ha mer av i år?
  2. Vad har varit din största framgång i år?
  3. Vad ser du fram emot under 2022?
  4. Vad tar du med dig från 2021?
  5. Har du något nyårslöfte?


Vad hade du velat ha mer av i år?

Ledighet, träning och frisk kropp. Förhoppningsvis blir det nya året bättre för just detta. Jag känner också att de tre är kopplade till varandra där avsaknad av något leder till det andra och så går det bara runt, runt. Just i år har det varit mycket jobb vilket lett till mindre träning och troligtvis sjukdom.

Vad har varit din största framgång i år?

Jag vill egentligen inte att jobbet tar sån stor fokus i det här, men jag har definitivt tagit ett kliv framåt där och utvecklats vilket varit jättekul, trots att det varit mycket.

Vad ser du fram emot under 2022?

En nystart. Det låter klyschigt, men jag är redo att lämna dåliga vanor bakom och se till att hälsa får ett större fokus nästa år. För att orka och vara gladare.

Vad tar du med dig från 2021?

Att stress inte ska ta över mitt mående. Det viktiga med att planera in återhämtning.

Har du något nyårslöfte?
Nej, bara önskningar. Många hänger ihop med tidigare svar om hälsa och att ta hand om mig. Det blir den röda tråden för 2022.

Jag hoppas nu att du får ett riktigt fint nyår vad du än gör. Skål för 2022!

Lägg till din länk här du också om du deltar i dagens frågor:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

You may also like

13 kommentarer

  1. vi hoppas på ett bättre 2022. allt har legat på isi två år känns det som. tack för alla dina fina Fem en fredag. hoppas att de fortsätter även 2022. ett riktigt gott nytt år!

  2. Tack för årets alla frågor, så roligt det är med dem, hoppas på ett bättre 2022 och fler Fem frågor. Gott slut och Gott Nytt 2022!

  3. Tror nog att alla i hela världen önskar sig ett bättre 2022 än de gångna två åren. Vill passa på att tacka dig att du håller i ”Fem en fredag”, Blogglandias roligaste tema enligt mig.
    Sedan håller jag tummarna att du får en chans att prioritera din hälsa. Det är inte alltid så lätt att kombinera jobb och småbarnsliv med fritid. Den krymper ju då alla ”måsten” ska avklaras först. Eller det tror man…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.