Fem en fredag v. 38: I nuet

Välkommen till fredag vecka 38, en vecka som för mig bara passerat. Allt har gått i ett, troligtvis då jag låg sjuk några dagar förra veckan som gjorde att inkorgen på jobbet skrek i måndags när jag var tillbaka. Jag har dessutom varit trött så kvällarna har blivit kortare för att sömntimmarna ska ha fått växa till sig lite.

Hoppas du mår bra och har haft en fin vecka!

De som länkade förra veckan var: BP, Mrs Calloway, Madeleine, Janerik, Hanna, Teskedsgumman, Hannele, corkystyle, Paula, Nilla, Klimakteriehäxan, Gerd, Kina, Ingrid, Susanne, Karoleen, Debutsky, Anna, Birgitta, Madelena, Monika

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. När behövde du sist improvisera någonting som MacGyver?
  2. Vad är det mest spontana du gjort i veckan?
  3. Vad gjorde du nyligen i sista minuten?
  4. Hur organiserar/planerar du din vecka?
  5. Vad ger dig tunghäfta?

När behövde du sist improvisera någonting som MacGyver?
Det jag kan komma på är att jag fick fläta in en trasig slöja till en av Claras Barbies som gått sönder. På så sätt höll den sig kvar i alla fall fem minuter på Barbies huvud istället för sekunder.

Vad är det mest spontana du gjort i veckan?
Tränade igår, fast jag inte hade tänkt det. Veckan har inte bjudit på mer än så.

Vad gjorde du nyligen i sista minuten?
Bytte mötesrum. Min sektion skulle ha vårt vanliga torsdagsmöte och jag tyckte det var lite märkligt fem minuter innan mötet skulle börja att ingen kommit. Visade sig att bara jag fått fel rum i kallelsen av någon anledning. Det blev ett upp och hoppa och ner tre trappor för att komma rätt.

Hur organiserar/planerar du din vecka?
Det mesta jag planerar handlar om jobbet vilket betyder att jag utgår från min jobbkalender och avsätter tid för saker etc. jag behöver göra. Jobbar jag hemifrån planerar jag in träning för att det passar bäst då. Varje kväll försöker jag dessutom förbereda nästa dag genom att packa det som behövs för att morgonen med barnen ska flyta på så bra som möjligt.

Vad ger dig tunghäfta?
Frågor som behöver svar på en gång. Jag behöver oftast tänka till innan jag kan ge ett bra svar, beroende på fråga såklart.

Hoppas du får en härlig helg!

Lägg till din länk här du också om du deltar i dagens frågor:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

You may also like

5 kommentarer

  1. Håller med dig om tunghäfta vid svar som är brådis. Jag menar viktiga saker vill man ju gärna fundera över först innan man öppnar munnen…

  2. När barnen är små får man ofta improvisera, med både det ena och det andra. Och det var ganska viktigt att man hade förmågan att göra det.
    Som pensionär kan man improvisera och göra spontana saker helt efter tycke och smak och utan planering. Det är härligt! Ha en härlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.