Fem en fredag v. 37: Teamövning

Jag var som förra veckan nämnt på planeringsdagar med jobbet. Det jag inte sa var att vi var på Yasuragi. Det var riktigt härligt att ”jobba” och gå runt i den yukata man får där. Det blev betydligt mer avslappnat. Det blev inget bad däremot, men det gjorde inget. Jag tog en promenad med en kollega och vilade sen på rummet under de timmar vi hade fria.

I alla fall. Dag 2 skulle vi lära känna varandra bättre (vi har några nya i vår gruppkonstellation) och två kollegor hade förberett frågor som vi två och två skulle intervjua varandra med. Veckans frågor kommer därför från det frågeformuläret. Vi hade väldigt kul när vi sen berättade om varandra.

De som länkade förra veckan var: BP, Mrs Calloway, Madeleine, Janerik, Hanna, Teskedsgumman, Hannele, corkystyle, Paula, Nilla, Klimakteriehäxan, Gerd, Susie, Kina, Ingrid, Kina, Jeanette, Susanne, Karoleen, Debutsky, Susan

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vem av Astrid Lindgrens karaktärer är din favorit?
 2. Om du kunde åka tillbaka i tiden, var skulle du åka då?
 3. Vilket var ditt första jobb?
 4. Om utomjordingar landade på jorden, vem skulle du rekommendera dem att prata med?
 5. Om du var tvungen att äta en krita, vilken färg skulle du välja?

Vem av Astrid Lindgrens karaktärer är din favorit?
Jag har alltid tyckt om Madicken, och Abbe.

Om du kunde åka tillbaka i tiden, var skulle du åka då?
Många miljoner år tillbaka till dinosauriernas tid. :)

Vilket var ditt första jobb?
Jag sommarjobbade inom landstinget med att arkivera journaler.

Om utomjordingar landade på jorden, vem skulle du rekommendera dem att prata med?
Barack Obama. Av alla politiker känns han som den mest proffsiga att ta den pucken.

Om du var tvungen att äta en krita, vilken färg skulle du välja?
En blå.

Hoppas du får en härlig helg!

Lägg till din länk här du också om du deltar i dagens frågor:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

You may also like

9 kommentarer

 1. Det var riktigt roliga frågor. Och då du idag bara valde fem stycken, gissar jag att du har många kvar till kommande fredagar;-)
  Obama är en av mina absoluta favoriter som president. Han och Angela Merkel…

 2. Yasuragi låter lyxigt. Dit skulle jag vilja åka nångång. Men det är ju så meckigt, då det ligger så långt bort. Jag får checka in på spaet här hemma. Roliga frågor som alltid. Längesen jag kikade in.
  Min favorit är Ronja, om jag måste välja. Jag tycker utomjordingarna ka prata med mig 😂, men Barack Obama var ett riktigt bra val!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.