Fem en fredag v. 13: April

April är här, alltid en skojares månad som har lurat runt hörnet. Det var ju januari igår? Några försenade frågor kommer här, förhoppningsvis gjorde det inte allt för mycket. :)

De som länkade förra veckan var: Teskedsgumman, Monika, BP, Janerik, Hannele, Mrs Calloway, Anette, Susie, Bokdamen, Susanne, Paula, Kina, Ejmis, Karoleen, Madeleine, Gerd, Hanna, Violen, Tant Augusta

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Är du lättlurad?
  2. Att lura, eller bli lurad?
  3. Vad ser du fram emot med april?
  4. Odlar du till sommaren?
  5. Är du beredd på aprilväder?

Är du lättlurad?
Jag vill säga nej, jag är vanligtvis skeptisk till det mesta, men det är klart det går att lura mig om det är tillräckligt realistiskt.

Att lura, eller bli lurad?
Jag lurar hellre om jag kommer på något bra, och då menar jag harmlösa skämt man kan skratta åt tillsammans.

Vad ser du fram emot med april?
Även om vi inte firar påsk på något särskilt sätt, mer än middag kanske, är det kul med en högtid och några lediga dagar. Clara fyller dessutom år under påsken i år vilket vi såklart ska fira.

Odlar du till sommaren?
Vanligtvis inte, i år fick jag däremot ett sug och har köpt ett minidrivhus. Bara fröer som saknas vilket jag måste ta tag i. Annars blir det ju inget. :)

Är du beredd på aprilväder?
Jag har väntat på bakslag sen sist vi hade snö och glimtar av en vår. Vet ju att det alltid kommer en överraskning innan våren kommer på riktigt. En aning kom redan härom dagen när minusgraderna visade sig igen och det snöade.

Ha en fin fredag så hörs vi snart igen!

Lägg till din länk här du också om du deltar i dagens frågor:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

You may also like

7 kommentarer

  1. Så kul att du hann lägga upp frågorna betydligt tidigare än du hade lovat:-)
    Då har ni och Clara nåt att se framemot – en kombo av påskägg och födelsedagspresenter kanske. Å visst har vi haft aprilväder under den här veckan. Vi är luttrade och vana i Nollåttaland;-)

  2. Smart med ett minidrivhus, och det brukar vara skoj för barnen också att se hur allt börjar växa! Antingen blir du sugen på riktigt eller så blir det en engångsgrej, spelar ingen roll vilket. Lycka till! Och tack för att du orkar fortsätta med fredagstemat trots jobb och småbarn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.