Fem en fredag v. 17: Favoriter

En sista fredag i april. Jag hann knappt fatta att månaden var här och nu är den slut. Senast jag var på kontoret pratade vi som var där om just tiden, och hur den går fortare ju ljusare det blir. Man blir gladare och mycket blir lättare. Så kan jag känna i alla fall, så på ett sätt är det härligt att sommaren är på ingång.

Hoppas du haft en bra vecka! Nu är det dags för frågor.

De som länkade förra veckan var: Teskedsgumman, Monika, BP, Janerik, Hannele, Mrs Calloway, Anette, Susie, Bokdamen, Susanne, Paula, Kina, Ejmis, Karoleen, Madeleine, Hanna, Violen, Klimakteriehäxan, Robert, Debutsky, Tant Augusta, Ingrid, Evelina, Monika

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vilken radiokanal väljer du mest att lyssna på?
 2. Vilken är din just nu favoritplats?
 3. Vad tittar du helst på, på tv?
 4. Vilken doft gör dig alltid glad?
 5. Vilken bok kan du läsa om och om igen?

Vilken radiokanal väljer du mest att lyssna på?
Det gör jag inte. Som yngre var det popkanalerna som NRJ och Power Hit Radio, men jag väljer sällan mellan kanaler numera. Radion i köket är inställd på P4 så det är i princip den enda jag lyssnar på.

Vilken är din just nu favoritplats?
I Harrys säng där jag ligger bredvid honom om kvällarna tills han somnar. Det tar fruktansvärt lång tid ibland för honom, men det är samtidigt mysigt att bara vara där i nuet.

Vad tittar du helst på, på tv?
Jag är ju serieknarkare, så bra serier. Just nu sträcktittar jag på This is Us. På fredagar måste jag även se Masked Singer.

Vilken doft gör dig alltid glad?
Nytvättat ger en riktigt behaglig känsla, särskilt sängkläder som fortfarande är lite varma. Rena himlen att somna i.

Vilken bok kan du läsa om och om igen?
Ska jag tipsa om en bok blir det oftast Pau Austers New York-trilogin. Den är fantastisk.

Ha nu en bra helg!

Lägg till din länk här du också om du deltar i dagens frågor:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

You may also like

14 kommentarer

 1. Roligt med dessa frågor även läsare och bloggare deltar. Kommer absolut att delta och delar mitt inlägg lite senare under dagen. Delar även länk! :D

 2. detvar härligt att läsa för barnen innan de somnade. visst tog det tid ibland.jag älskar erier på TV. är de inte bra får det vara. Paul Austers New York – trilogi är verkligen jättebra. trevlig helg!

 3. Jag har också tänkt se This is Us, tack för påminnelsen. Jag såg första säsongen av Masked singer och gillade den. Jag har inte kommit igång med den här säsongen än, men jag kanske tittar ikapp i helgen :) Önskar en fin fredag!

 4. Det blir mest P4 för mig också. I bilen och på jobbet. Men sällan radio hemma, där är det Spotify. Ja, visst är Masked Singer bra!
  Jag har svarat på dina frågor i min blogg! Trevlig helg.

 5. Lyssnar sällan på radio, men om jag gör det är det också P4. Nybäddat – MUMS! Jag är till och med så gammalmodig att jag manglar påslakanen. Ett himmelrike att sova i – åtminstone första natten:-)

 6. Ja, här är det också P4 som gäller. Jag har helt tappat intresset för typ NRJ eller Rixfm.
  Nytvättade sängkläder, det håller jag med om. Men nybakta kanelbullar är också en härlig doft.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.