Fem en fredag v. 21: Ljud

Vilka strålande dagar det har varit. Igår var det näst intill sommarvärme här i Stockholm, och det var inte dumt. Med tanke på att det är slutet av maj känns inte sommaren så avlägsen längre, vilket inte är klokt egentligen. Det var ju nyss mars?

Deltagare förra veckan som länkade: Karoleen, Madeleine, Boklysten, Monika, Anette, Klimakteriehäxan, Mrs Calloway, Hannele, BP, Lillian, Paula, Gerd, Kina, Saija, Musikanta, Ingrid, Bokdamen, Helen, Susanne, Jessie, Åsa, Ajli, Cizi.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad har du för ringsignal på din telefon?
 2. Vilket är ditt favoritljud?
 3. Vilket ljud gör dig tokig?
 4. Vad kan du höra just nu?
 5. Vad lyssnar du helst på? (musik, poddar, radio, etc.)

Vad har du för ringsignal på din telefon?
Introt till Arkiv X. (Min absoluta favoritserie genom tiderna)

Vilket är ditt favoritljud?
Harrys skratt och när det sommarblåser i träden.

Vilket ljud gör dig tokig?
Det ljud jag inte kan lokalisera eller vet vad det är. Och när någon gnisslar tänder. Hua.

Vad kan du höra just nu?
En snarkande Clara, och Jakten på Röd Oktober på tv.

Vad lyssnar du helst på?
Musik, gärna högt och som jag sjunger med i.


You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Vad kommer du göra denna klämdag? Oavsett vad, hoppas du får en bra dag!

You may also like

7 kommentarer

 1. Kul tema. Jag är med den här veckan. Klämdagen har spenderats genom att vara i skolan fast hemma. Smidigt det där med Zoom måste jag säga. :-)

 2. Härligt när liten tjej ligger och snusar, bland de mysigaste ljud som finns! Ha en riktigt skön helg hela lite större familjen

 3. Arkiv X är också min mans favo serie. Åsså fick jag ett gott skratt att Clara kan sova till Jakten på röd oktober. En av de bästa filmerna jag har sett, men uppenbarligen ett sömnpiller för nyfödda:-)

 4. Roligt tema.
  Arkiv X – så längesen jag såg den serien. Håller med; den var grymt bra!
  Jag siktar på att hänga med på denna nu på fredag. Jag har ju helt missat att ha koll på bloggarna jag läser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.