Fem en fredag v. 20: Nummer två

Hurra för en ny fredag! Nu börjar veckorna gå sådär snabbt igen. Vädret ser inte lovande ut för helgen, men man ska inte hänga läpp för det.

Fem nya frågor kanske blir en bra start på helgen?

Deltagare förra veckan som länkade: Hanna, Emma, Sara, Karoleen, Madeleine, Boklysten, Monika, Anette, Klimakteriehäxan, Mrs Calloway, Hannele, Susie, BP, Marit, Lillian, Paula, Gerd, Tant Augusta, Inger, Kina, Saija, Debutsky, Musikanta, Ingrid, Evelina, Bokdamen, Helen, Emilie, Ingrid, Evelina.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad köpte du senast i andra hand?
 2. Vilken rätt tar du gärna en andra portion av?
 3. Vad är något du har dubbel uppsättning av?
 4. Vilken uppföljare är bättre än originalfilmen?
 5. När kom du senast tvåa i någonting?

Vad köpte du senast i andra hand?
Här måste jag erkänna att jag är jättedålig på att göra det. Vi köpte Harrys första vagn av kompisar, efter det kan jag inte komma på något. Däremot har jag sålt grejer så helt o-miljövänlig är jag inte.

Vilken rätt tar du gärna en andra portion av?
En riktigt god thairätt. Jag älskar thaimat.

Vad är något du har dubbel uppsättning av?
Lost på DVD.

Vilken uppföljare är bättre än originalfilmen?
Terminator 2, definitivt.

När kom du senast tvåa i någonting?
Jag minns inte ens när jag tävlade i någonting sist. Men nu för tiden känner jag mig ofta tvåa på bollen (eller helt enkelt sist…) vad gäller saker som händer i världen.


You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Ha en fantastisk fredag!

You may also like

18 kommentarer

 1. Haha, tvåa på bollen…det är vi nog flera som är! Men vad gör väl det! Tack för som vanligt roliga kluriga frågor, ta hand om dig och din fina familj. Och trevlig helg!

 2. Idag känner jag mig också som två på bollen, migränen gör att jag blir trögare, trots att jag försöker det bästa jag kan ;-)

 3. Tyvärr hinner jag inte vara med den här veckan. För det första har jag en liten tävling på min blogg, sen håller vi på att få mobilt bredband på hela Gotland – vilket ställt till en massa telefonproblem. Återkommer om jag fixar det, annars nästa vecka!
  KRAM/Susie

  1. Haha, för att den ena uppsättningen tillhörde från början Magnus. Eftersom vi bor tillsammans ser jag det som gemensam egendom. :p

 4. Jag undrar precis samma sak: varför två Lost? XD

  Vad köpte du senast i andra hand? En matta.
  Vilken rätt tar du gärna en andra portion av? Alla. Jag har hittills inte ätit något jag inte tycker om.
  Vad är något du har dubbel uppsättning av? Min favvotröja från Lager157. Burgundy/vitrandig.
  Vilken uppföljare är bättre än originalfilmen? Harry Potter and the Chamber of secrets.
  När kom du senast tvåa i någonting? Jag har aldrig tävlat.

  1. Den ena uppsättningen är egentligen min mans från början. :) Jag ser det som gemensam egendom. :D

 5. Då är vi två om att vara dåligt på att köpa second hand. Tror vi är nog de enda två. Roligt är också att det är bara två som svarat nåt på fråga 4. Kan det vara så att det är färre som tittar på film än vad man tror. Eller så är det en fråga om ålder. Men det stämmer inte heller, för Madeleine är ju yngre och har ingen koll hon heller. Märkligt;-)
  Ha en skön helg nu!

 6. Lost x 2 låter spännande, parallellvisning av film? :D Den serien vet jag inte hur den slutade, eller var det kanske ett öppet slut?

  1. Många tycker slutet var väldigt dåligt och lämnade fler frågor än svar. Jag tyckte ändå det var helt ok efter att ha sett det ett par tre gånger, även om serien blev sämre mot slutet. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.