Fem en fredag v.12: På agendan

Ah, fredag. Äntligen! Det blir en helg utan en massa förberedelser, även om planer finns. Idag hoppas jag kunna checka ut tidigare från jobbet, eller snarare när jag faktiskt tänkt, och bara ta det lugnt ikväll. Det kommer även bjudas på våfflor hemma hos min mamma eftersom det är våffeldagen på måndag. Vad äter du med dina våfflor? Jag gillar mycket hallon- eller jordgubbssylt och pyttelite grädde.

Vi fortsätter den här veckan litegrann på temat nutid men fokuserar mer på dagens dag.

De som länkade sina inlägg förra veckan var Sandra, Emilie, Anki, Hanna, Paula, BP, Madeleine, Monika, Pärla, Saija, Ingrid, Boklysten. Tack för att ni deltar!

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad var din första tanke när du vaknade i morse?
 2. Vad var först på agendan för idag?
 3. Vad är sist på agendan för idag?
 4. Vad har du tänkt på mest under veckan?
 5. Vad har du inte fått gjort idag?

Vad var din första tanke när du vaknade i morse?
”Oj, alarmet ringer”. Kanske standardtanken om morgnarna när jag behöver gå upp. Särskilt när det är tidigt och jag helst ligger kvar i sängen.

Vad var först på agendan för idag?
En springtur på gymmet! Jag hoppas nu på att hålla mig pigg under hela dagen.

Vad är sist på agendan för idag?
Förhoppningsvis blir det en skön kväll hemma. Magnus ska hämta sin mor på Arlanda så jag får mysa lite själv i soffan del av kvällen.

Vad har du tänkt på mest under veckan?
Allt på jobbet jag har haft att göra. Högarna att göra minskar däremot och flödet i inkorgen har saktat ner så nästa vecka blir nog bättre jobbmässigt. Hoppas jag.

Vad har du inte fått gjort idag?
Dagen har precis börjat så hittills är det frukost jag inte intagit än, som däremot väntar på mig. Men jag vet att det nog kommer vara några jobbpunkter jag inte kommer hinna få gjort.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Och så ett tips i all välmening. Kom ihåg att djupandas några gånger om du har mycket att göra. Kanske inte främst för att det känns bättre utan för att du får en liten paus. Upprepa så många gånger som behövs under dagen.

Hoppas du får en toppendag!

You may also like

20 kommentarer

 1. Ska se om jag hinner idag, älskar ju denna!
  Mysigt ändå att få hänga lite själv, se nu till att få i dig frukosten.

 2. Färska jordgubbar & glass eller grädde är min favorit på våfflan! 😍

  Hoppas att du får en härlig dag så att hemmakvällen blir bra! 😍

 3. Vilken rolig grej!

  Mina svar: 1.) Kaffe!!! 2.) Kaffe & bloggskriveri. 3.) Det brukar vara bokläsning oftast. 4.) Att jag vill och behöver ha mer energi och blir frustrerad av att vara utan det. 5.) Än så länge är jag sen till träningen, men jag gissar att det jag inte kommer få gjort är att dammsuga ;).

 4. Mm, våfflor är ju så gott. Undrar om man kan använda mitt ketogrötrecept till att göra våfflor med. Måste googla. Synd om det inte skulle funka menar jag. Bättre att kolla upp innan, haha. Skönt att att det börjar minska på grejer att göra på jobbet. Håller tummar att du får en lugn nästa vecka på jobbet.

 5. Vet inte om min kom iväg så sorry om du får 2 kommentarer
  Älskar jordgubbar har svårt för hallon faktiskt. Älskar jordgubbssylt eller va det är man har i tårtor & liknande.

 6. Djupandning och att påminna sig om att man är här och nu är guld. Vill man ha det lite roligare än så kan man ju göra några lejonandningar.

 7. Duktiga du som tar dig tid att ta en löptur innan jobbet. Minns när jag jobbade, då gick jag och simmade några längder innan jobbet, väldigt uppiggande. Sen lunchjympa (ja jag vet, sånt fanns för hundra år sedan) och efter jobbet jazzdans. Det var tider det. Men efter småbarnsåren..Ha en fin helg och tack än en gång för dina fina fredagsteman

 8. Våfflor är ju så galet gott. Larm som väcker en är alltid hemskt spelar ingen roll när klockan ringer. Att hinna med och orka gå till gymmet innan jobbet är pluspoäng till dig. Grymt Elisa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.