Kortfattad status

Den här veckan har jag likt förra veckan jobbat, kommit hem, käkat, hängt med familjen och sen sovit. Det är de grejerna lite på repeat och har varit sen jag började jobba. Något som skiljer den här veckan från förra är däremot att jag kommit iväg till gymmet inte en, utan två gånger och satsar på en tredje imorgon. Hur impad är inte jag över mig själv? Det är otroligt skönt att vara igång igen och förhoppningsvis bli lite piggare då jag varit så himla trött på grund av allt runt omkring, och då främst jobbet. Jag bara hoppas nu på att jag inte blir sjuk. Det är annars lite typiskt tycker jag efter att ha haft ett träningsuppehåll. Kan du känna igen dig?

Sen jag började med Nextory i januari har jag också faktiskt lyckats läsa lite i alla fall de flesta kvällar när jag inte kommit i säng allt för sent. Just nu läser jag däremot en bok old school-style. Christian Unge utkommer nämligen med en ny bok i slutet på mars, Går genom vatten, går genom eld, första delen i Teklaserien som jag nu fått ett ex av skickat till mig. Jag har läst hans tidigare böcker, och även recenserat de här i bloggen.

Just den här boken är särskilt rolig att läsa då jag för ett par år sen, när Magnus och jag var på Hawaii, fick ta del av manuset till boken för att ge kommentarer och synpunkter på. Det är så klart därför jättekul att nu få läsa det färdiga resultatet! Nästa vecka är jag bjuden på releasefest, det ska bli sjukt kul. Recension av boken kommer såklart sen.

Nu är det dags att sätta igång dagen. Hur har du det idag? Det är fredag imorgon!

You may also like

21 kommentarer

 1. Jag håller tummarna att du inte blir sjuk nu och kan träna i morgon med. Så roligt att du har kommit igång med träningen nu. Vad roligt att ni fick läsa manuset till just den boken.

 2. Wow vad duktigt!! Haha den dagen jag lyckas ta mig iväg till gymmet😅.
  Älskar också att lyssna på ljudböcker! Så ska absolut kolla in den boken

 3. Åh vad bra du är som kommit iväg till gymmet så många gånger redan i veckan. Grymt jobbat med tanke på att du precis bytt vanor och börjat jobba och allt.

 4. Jobbigt när det går i ett sådär! Hoppas du klarar dig.

  Måste vara lite extra kul ja med boken, så sjukt att ni fick läsa manus haha! Skulle också börja läsa egentligen..

 5. Jag älskar fysiska böcker <3, för mig blir det en större koncentration när jag läser så. Lyssnar jag på bok börjar jag göra massa annat samtidigt också.
  Jag förväntade mig att bli sjuk då jag började med träning från noll till fem dagar i veckan, men hittills har jag klarat mig. Hoppas du slipper blir sjuk!

 6. Oh grym du är som kommer iväg och tränar, för det får jag inte till i mitt schema just nu, det är bara så tidsbokat just nu =(

 7. Så roligt för dej att du har kommit igång med träningen :) Gå nu inte och bli sjuk :) Så roligt att ha Nexstory och kunna lyssna på lite böcker :)

 8. Känner faktiskt igen mig när det gäller o bli sjuk o inte tränat på ett tag . Vet precis hur du menar . Bra att du har tränat det får en o må mkt bättre 💕 har oxå tränat

 9. Impad av dig själv? Helt rätt, det ska du vara och även jag blir imponerad svart du har tagit dig iväg flera gånger -Du är grym!
  Nextory är min nya vän typ, eller ljudböckerna där iaf. Det är så skönt att lyssna medans jag lagar mat eller promenerar, att lära mig nytt liksom.

 10. Tycker du är riktigt cool! Jag menar som småbarnsförälder hinner man ju knappt med nåt har jag förstått, men du tar det hela med ro, gym, blogg och bokrecension. Inte illa!

  Det ska bli kul att läsa din recension. Är ju insnöad på deckare så… Himla kul att du fick se manuset och ge synpunkter:-)

 11. Men hur bra jobbat med gymmet! 😃 Önskar jag kunde ha en sån motivation haha. Nextory tycker jag också om, älskar att lyssna ljudbok när jag pysslar hemma men fysiska böcker läser jag tyvärr inte längre 😣

 12. Åh vad härligt att du kommit iväg för att träna! Hoppas du håller dig frisk! Kul det där med boken. Jag läser ju väldigt mycket men Christian Unge har jag inte hört talas om :) Haha, kan förstås bero på att jag mest läser feelgood romaner.

 13. Du är så duktig hoppas du kommer iväg imorgon, Det är så skönt att läsa innan man sover. Ser fram emot att höra en recension om boken :)

 14. Jag kan verkligen känna igen mig! Jag tränar mycket och har sällan uppehåll, men NÄR man har haft det blir man fasiken alltid sjuk när man börjar igen. Så tröttsamt.

 15. men va duktig o träna hoppas verkligen du inte blir sjuk jobbigt o känna sej sån .
  önskar en fin fredag kramar

 16. Vad härligt att du kommit igång med träningen och jag hoppas att du slipper blir sjuk. Jag älskar verkligen att läsa men har inte tid just nu. Kanske när skolan slutar. 😊

 17. Vad roligt att du kommit igång med ditt mål, att läsa mer. Det målet satte ju jag också upp för några år sedan, och det har gått riktigt bra att leva upp till det hittills. Tränar gör ju jag också. Det handlar mest, för min del, att komma in i en rutin så att man aldrig tvekar utan bara gör det. Väl på gymmet tycker jag att det är väldigt roligt, men när man är trött i slutet av dagen är det en hel del som känns som hinder för att komma iväg.

  Så kul också att få förhandsläsa manuset :) Christian Unges förra bok, Om jag har en dålig dag kanske någon dör, var väldigt intressant, jag har skrivit om den i min blogg.

 18. Wow så duktig du är som kommit iväg hela två gånger hittills! Jag har helt tappat motivationen just nu 🙄

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.