Såhär efter jul

Hoppas alla har haft en fantastisk julhelg, det har i alla fall jag. Det har blivit häng med familj och vänner, massvis av god mat och så klart godis i alla former.

Helgen inleddes med lillejul hemma hos svärisarna i fredags. Efter middagen blev det utgång för att skåla in julen, en tradition M har haft med några kompisar i 15 år. Det blev väldigt sent men väldigt kul. Mindre roligt var det att gå upp efter några få timmar av sömn, men så var det ju julafton! Det är något visst med julaftons morgon. Få tända ljus och äta en god frukost i lugn och ro medan julmusik spelas lågt i bakgrunden.

Julmiddag hos svärisarna.

Därefter var det dags att bege oss till min mormor för en lunch bestående av risgrynsgröt innan dagen avslutades hos min mamma med Kalle Anka, middag och julklappar. Sådär som jag alltid tycker julen ska vara. Bara lugn och ro.

Sen dess har jag i princip hängt i soffan med min envisa förkylning. Jag låter på fortfarande som en kraxig gammal tant på morgonen. I morgon är det nya tag när jobbet väntar. Inte långt kvar på året nu.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.