En vecka kvar till jul

Sen sist har jag äntligen gjort min tenta. Jag vet fortfarande inte hur det gick, men förhoppningsvis blev det godkänt. Det var skönt att få lägga skolböckerna åt sidan igen och fokusera på annat även om det mest varit jobb.

I veckan var det som bekant Lucia. Som på många andra arbetsplatser anordnades ett Luciafirande med lussefika. I år fick vi besök av Adolf Fredriks musikklasser som sjöng otroligt fint. Och med en mörk Lucia! Kul att se såhär efter all debatt som varit.

Jag åkte på en trist förkylning efter det och har nu legat hemma i två dagar. Mycket sömn och tittat ikapp julkalendern – hellre att det bröt ut nu än om en vecka i alla fall.

Vi fick upp granen i helgen efter att ha varit på besök i ett vintrigt Falun så nu är det riktigt juligt här hemma. Förhoppningsvis är jag bättre till imorgon så jag kan baka massa gott julgodis.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.