Biomys och träning

Vanligtvis efter en vecka som förra hade jag åkt raka vägen hem efter jobbet och typ krupit ner under en filt i soffan. Där hade jag suttit hela kvällen och pustat ut. Jag var nämligen trött i fredags efter mycket jobb. Nu gick det ju inte på grund av att jag 1) numera har barn som vill ha uppmärksamhet och 2) skulle träffa Emma. Sist vi sågs var vi och såg Papillon, vilket var i oktober, så det var ju ett bra tag sen.

Den här gången skulle vi först spana in Esprits VIP-event med rea så några minuter efter 16 klev vi in och började leta fynd. Jag hittade bara en t-shirt, och Emma några fler, men desto fler drycker som det bjöds på följde med oss hem, eller till bion rättare sagt. Gratis är gott, hehe.

Eftersom det inte är så klokt att gå på bio hungrig gick vi till Lokal efteråt och åt en varsin burgare. Det var gott, jag hade förväntat mig mer mat, men tur då vi skulle på bio och kunde fylla på magen mer där. Det blev traditionellt köp av varsin godispåse på Caramella innan vi intog våra platser. Vi såg En kvinna bland män, en film baserad på en sann historia om Ruth Bader Ginsburg som krossade glastak i sin kamp mot könsdiskriminering och kvinnors rättigheter. Jättebra film!

Det var min fredag. Resten av helgen var vi bara hemma. Det blev en promenad i lördags för att få luft och så kom jag iväg till gymmet igår innan det blev middag hos min mamma. Idag har jag världens träningsvärk då jag inte har styrketränat på år och dar. Musklerna blev nog riktigt chockade. Det är då det är skönt att hissar finns, hehe.

Nu har ännu en vecka dragit igång. Hur ser din vecka ut?

You may also like

23 kommentarer

 1. Här har vi nåt gemensamt. Mitt favo klädesmärke är också Esprit. Booohoooo, är medlem i klubben men fick då ingen inbjudan till VIP-eventet. Antar att jag förr för åldersgränsen;-)

  Men vilken toppen kväll du fick:-)

  1. Jag är inte ens medlem i deras klubb av någon märklig anledning. :D Fick hänga på min kompis som såklart blev glad för sina extrapoäng hon fick tack vare mitt tshirtköp. ;)

 2. låter som att ni hade det trevligt iallafall, maten såg god ut även om det var lite lite i ert tycke :)
  Veckan börjar lugnt, längtar till helgen då vi ska på spa i Göteborg :)

 3. Så roligt att gå på event direkt efter jobbet med en vän och även äta och gå på bio. Hamburgaren ser verkligen god ut. Det låter verkligen som en perfekt fredag som du hade.

 4. Åh, Papillon är ju så sanslöst bra! En kvinna bland män har jag inte sett ännu, så den står kvar på ”att se-listan”.
  Min vecka består av träning, teater och idag en lång loppisrunda. Samt firande av högtid med god mat och pynt.

 5. Vad roligt med event och sedan god mat och bio med en kompis. Maten ser riktigt god ut! Filmen låter riktigt intressant och spännande. Tror inte den är något för min man men jag ser den gärna. Härligt med träning, skönt att komma igång lite igen. :-)

 6. Mat och biomys är ju alltid trevligt! :) Här lunkar det på som vanligt fast barnen har lov nu så jag stannar hemma och degar med dem. Blir en hel del filmer och Playstation..

 7. Så roligt med ett event :) Jag tycker att det är så mysigt att gå på bio men jag gör det typ aldrig :P

 8. Oh mysigt att gå ut och äta och sedan gå på bio också, det var länge sedan jag var iväg på bio, så mysigt =D

 9. Ja det är ju så skönt att komma hem på fredagen lägga sig i soffan, det håller jag med om. Men bio lät ju inte helt fel de med. Maten såg god ut :)

 10. Va kul att gå på VIP kväll! Event har jag alltid velat gå på haha men inte haft turen att bli inbjuden 😅

 11. Låter som en riktigt härlig helg! Jag slappade bara, spelade the sims 4 bland annat. Veckan började med en fika träff med några tjejer jag skrivit med via en app, sen något möte! :) Hoppas du sover gott inatt! Kram

 12. låter som ni hade mysigt o så god mat o bio mys
  det är så skönt o bara komma iväg o man gör det för sällan

 13. Låter ju som en toppenhelg. Jag har aldrig varit på VIP kväll för min lilla stad erbjuder aldrig sånt 😒

 14. Så roligt med kompisa häng efter jobbet en fredag. Bion har jag hört gott om. Jag kanske borde se den också.

 15. Åh vilken härlig kväll med både shopping, middag och bio! Den filmen har jag velat se, kul att du gillade den 😊

 16. Min vecka är fylld med skolaktiviteter. Grupparbete som ska redovisas i nästa vecka. Pust! :) Hoppas din vecka är riktigt härlig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.