Sjuk(hus)stuga

Det har varit en smått rörig vecka som inte ens är slut. Vi har haft rejäl sjukstuga här hemma som förflyttade sig till sjukhus i onsdags när Harry blev inlagd på grund av för hög feber som inte gav med sig, rosslig hosta och en illröd hals. På det gick det inte att lugna ner honom utan grät konstant från att vi kom till väntrummet i akuten till att han tuppade av från ren utmattning medan de satte infart på honom för dropp vilket tog lite tid.

Det gjorde så ont i hjärtat på mig att se honom så dålig. Magnus stannade kvar på kvällen då jag skulle jobba i torsdags tills jag insåg att inte ville jag gå till jobbet, och det endast en halvdag, när mitt barn ligger på sjukhus. Jag sov hos mamma då klockan närmat sig 00 när allt var klart uppe på avdelningen och Harry sov efter han tuppat av. Jag åkte tillbaka igår morse och innan jag hann dit kom svar om att det är influensa. När Harry äntligen börjat äta lite igen, och framförallt fick behålla maten vilket han inte fick i onsdags, fick vi åka hem mot eftermiddagen.

Med ordinerat smärtstillande och mycket vätska är det skönare att få vara hemma.

Som du kanske förstår blir det ingen Fem en fredag idag. Jag hoppas istället du får en härlig och solig påsk! Här hemma kommer det bli massa vila tills Harry är på benen igen.

You may also like

17 kommentarer

 1. Vi klarar oss så bra utan denna fredag – det är viktigare att ta hand om sin familj o se till att må bra än att blogga. Så sköt om er, hoppas påsken blir positiv o bra för er.

  <3

 2. Stackars liten! Håller tummarna för att det vänder snart. Sköt om er och hoppas ni får en fin påsk trots allt!

 3. Hej! Jag har med intresse följt med många bloggvänners ”Fem en fredag” och vill själv gärna vara med då och då. Hur hittar jag dina nya frågor, t.ex. nästa fredag de, 26.4? Publicerar du dem samma dag eller tidigare?

  1. Hej! Vad kul att du vill vara med. De publiceras här varje fredag kl. 07. :) Imorgon är jag tillbaka med nya frågor igen.

 4. Men ujuj, finns inget värre än när barnen blir sjuka och man inget kan göra för att underlätta för dem. Men nu har det väl vänt hoppas jag så ni får en lugn och mysig påsk så småningom. Styrkekram

  1. Verkligen inte. Första gången också han varit såhär dålig. Nu mår han däremot bättre vilket är skönt, det blev däremot inget särskilt påskfirande. :)

 5. Usch! Bara att titta på bilden du har lagt upp gör ju ont! Men tack och lov så verkar Harry verka på bättringsvägen, så att ni kan slappna av en aning. Å tur i oturen är ju att det är fyra dagars vila som väntar. Barn hämtar sig ju snabbt, hoppas du också gör det!
  Hoppas på en Glad Påsk hos er ändå:-)

  1. Tack, det blev ingen särskild påsk men som sagt tur i otur blev det med lediga dagar i alla fall. Nu har han tack och lov piggat på sig. :)

 6. Åh så hemskt när ens barn är dåligt och man inte kan ta bort det onda! Det gör så ont i mamma hjärtat (eller pappa förstås).
  Skönt att han nu mår bättre!
  Ta hand om er💗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.