Städ & thai

Det blev en lördag med lite allt möjligt. Efter min promenad och frukost imorse började vi städa vår stökiga lägenhet – det var på tiden! Typ. Inte för att vi är lortiga men saker har en tendens att hamna där de inte ska vara. Lite kläder här och där, papper överallt och så vidare. Ett badkar mår ju aldrig sämre av att bli skrubbat lite då och då heller. (Och M är en jäkel på att dammsuga, det var visst något jag skulle blogga om, så nu är det nämnt i alla fall…)

Sen drog vi och åt sen lunch/tidig middag på ett thai hak i Huddinge. Jag har längtat efter thai jag vet inte hur länge, så smaken av en vegetarisk vårrulle var ljuvlig. Så ljuvlig den kan bli att vara friterad mat då, men ni kanske hajar hur jag menar. Det var gott helt enkelt!

Buffé ser ju aldrig riktigt aptitligt ut..
Buffé ser ju aldrig riktigt aptitligt ut..

Pratat med kära lilla mormor har jag också gjort, hon har varit sjuk hela veckan och var inte bättre idag så vi får fira hennes födelsedag med tårta någon annan dag istället. Mysigt med en pratstund i alla fall. Och nu hänger jag ensam i soffan och tittar på en dokumentär om dinosaurier på SVT Play. Eller, jag lyssnar mest i och med att jag skriver detta samtidigt som jag pysslar i Photoshop. Multitasking at its finest.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.