Slut på veckan

Lång vecka, mycket på jobbet. Jag har varit runt och presenterat ett projekt på en liten turné, knåpat med detaljer kring en omorganisation och så vabbat lite med sämre sömn till följd. Ytterligare bakslag med snö gör ju inte hela saken bättre när det är sol och vår jag behöver nu. Inte mer vinterkläder och blöta skor efter förskolan.

Just igår fick huvudet sig en smäll och var tungt sen tidigt, troligtvis efter allt den här veckan (och dålig luft i mötesrum) så efter hemkomst blev det hämtmat. Sicken lyx en torsdag, och hamburgare till barnens förtjusning.

Jag hoppas på en bättre helg.

Apropå helg blev Clara och jag lokalkändisar genom lokala helgtidningen. För ett par tre veckor sen var det en tjej som kom fram och ställde lite frågor angående världsläget kopplat till att Bris fått så otroligt många fler samtal efter bl.a invasionen av Ukraina. Jag svarade så gott jag kunde med tanke på att våra barn är så små och ännu inte kan ta in det som händer. Men det kommer ju en tid de kommer göra just det. Ta in, reagera och känna.

Tyckte det i alla fall blev en fin bild på oss.

Nu ska jag hänga med Netflix, har börjat titta på The Night Agent – tips! Det var det eller Masked Singer som äntligen börjar idag, men jag sparar det till imorgon.

Hur har din vecka varit?

You may also like

11 kommentarer

 1. Behöver också vår och sol nu, så tråkigt och opeppigt med massa snö och minusgrader. Hoppas det vänder snart! Superfin bild på er i tidningen 🤗

 2. Hämtmat är den bästa uppfinningen ever tycker jag. Utnyttjar det ofta, då jag inte tycker om matlagning. Och i ditt fall var det ju den perfekta räddningen:-)
  Så kul att ni har blivit ”kändisar” i lokaltidningen. Om det är Mitti så tror jag nog att jag får läsa artikeln även i min Mitti på söndag. Det ser jag fram emot:-)

 3. Vilket fint foto, och vilka svåra frågor att svara på. Nästan så du kan vara glad att dina barn är för små för att ta in och förstå.Jag har fått många flashbacks från krigen i Finland. Inte så att jag själv var med men har hört så mycket om dem av äldre i familjen. Och pappa som var krigsbarn i Sverige , nu läser jag om ukrainska barn som blivit placerade i ryska fosterhem, mot sin vilja.Det känns som om historien bara upprepar sig, man tar inte lärdom och människan blir inte bättre. Sorgligt…Trevlig helg till lilla familjen

 4. Hämtmat kanske inte är det bästa, men så bra att det finns då varken ork eller. Ja kriget i Ukraina har nog påverkat oss allt för mycket. Först pandemin, sen kriget. Barn som är något äldre än din dotter är nog mer påverkade av det.

 5. Min vecka har varit bra. Har jobbat alla dagar förutom tisdag då det var sådant väder på måndag kväll att här blev alla stadsbussar inställda. De kom inte igång förrän kl 13 på tisdagen. Igår gick jag på bio.

 6. Va kul att få göra något sådant och förmedla vi med bra budskap. Kul att ni fick vara med i tidningen 🗞️

 7. Tror hämtmat överlag har dåligt rykte. Klart äter man det varje dag är det ju inte så bra men det gäller ju för all mat. Vissa dagar bara behöver man det. Här har äldsta börjat förstå vad som händer i ukraina och vi försöker förklara så gott det bara går

 8. Oj! Lite fult upp på jobbet hör jag 😅. Kan tänka mig att du känner att helgen kom i rätt läge.
  Kul att vara med i tidningen 😀.
  Skönt att kolla serie en fredags kväll. Jag titta på The mask Singer. Hör fredagar till tycker jag.

  Min vecka har rullat på. Den har varit bra.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.