Fem en fredag v. 4: Isbrytare

Det var nästan så att det inte blev några frågor den här veckan. Jag vaknade dålig igår torsdag, och hade inte förberett något. Men, det blev bättre mot kvällen och det blev några frågor till sist, till synes utan tema egentligen. Så får det bli ibland. Jag hoppas nu vakna den här fredagen mycket piggare än igår. En period utan så mycket sömn har troligtvis visat sig nu.

De som länkade förra veckan var: Paula, Boklysten, Klimakteriehäxan, Hannele, Anette, Madeleine, Susanne, Mrs Calloway, Susie, BP, Kina, Hanna, Monika, Karoleen, Ingrid, Robert, Lillian, Gerd, Bokdamen, Birgit, Tant Augusta, Anki, Debutsky.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Skulle du hellre ha 10 hobbys eller 1 passion?
 2. Vad är det konstigaste i ditt kylskåp?
 3. Vilken är den vackraste plats du har sett?
 4. Vilken låt har du spelat mest den senaste veckan?
 5. Är du en sparare eller spenderare?

Skulle du hellre ha 10 hobbys eller 1 passion?
Passionen låter bättre. Det är inte så att jag skulle ha tid för 10 hobbys ändå, det är knappt så jag har det för en (1).

Vad är det konstigaste i ditt kylskåp?
Vi brukar nog aldrig ha något direkt konstigt där i. En kvarbliven Babybel ost finns vet jag från i somras. Undrar hur den mår egentligen.

Vilken är den vackraste plats du har sett?
Det finns så många. Hela Oahu (en av Hawaii-öarna) måste jag nog säga. Det är bara vackra platser där så det blir svårt att välja.

Vilken låt har du spelat mest den senaste veckan?
En mycket lätt fråga. I’m a Gummy Bear, med Gummibär. Det är Harrys favoritlåt just nu som därför går varm här hemma. Och den sitter i hjärnan hela tiden.

Är du en sparare eller spenderare?
Helt klart en sparare. Inte så mycket nu som föräldraledig och allt går åt ändå, men vanligtvis är jag den som inte gärna spenderar för mycket. Jag tycker det är roligare när andra handlar saker (till sig själv), av någon anledning.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Nu hoppas jag på en riktigt bra (och frisk) helg. Min sista som föräldraledig dessutom. På måndag börjar jag jobba igen!

You may also like

8 kommentarer

 1. Åh nej, nu kommer jag att nynna på ”Jag är en gummibjörn” hela kvällen! 😂 Det är en gammal goding, riktigt trallvänlig.
  Hawaii – dit skulle jag verkligen vilja åka! Ett drömresmål.
  Krya på dig och ha en skön helg 😊.

 2. Först och främst håller jag tummarna för dig att du är frisk den här helgen och kan vila upp dig inför återkomsten till jobbet på måndag. Det är kanske att du är aningen orolig för just det att du inte sover så gott.
  Är dock riktigt glad att du mår bättre nu och till och med hunnit med frågorna. Gummibjörn-låten fick jag googla. Stackars dig att du får lyssna på den hela dagarna. En gång går väl an men…
  Hawaii har min bästis Yvonne berättat om. Ett drömresmål.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.