Fem en fredag v. 23: Subjektivt

Äntligen fredag, äntligen helg. Morgondagen ser i alla fall ut att bli fin så då blir det avkoppling med familjen. Sommaren är här, och det är härligt!

De som länkade förra veckan var: Boklysten, Klimakteriehäxan, Madeleine, Susanne, Mrs Calloway, Susie, BP, Monika, Karoleen, Robert, Lillian, Bokdamen, Janerik, Gerd, Teskedsgumman, Hannele, Lena, Saija, Hanna, Ejmis, Ingrid, Michaela, Boktanken, Sara, Debutsky, Evelina.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad är något andra troligtvis inte vet om dig?
 2. Vad om dig brukar ofta komma upp i mingelsituationer?
 3. Hur skulle du beskriva din fritid?
 4. Vad undviker du att prata om med nya bekantskaper?
 5. Hur skulle du beskriva dig själv?

Vad är något andra troligtvis inte vet om dig?
Att jag hatar att gå i skor utan strumpor. Om det inte är regelrätta sandaler eller annan typ av öppen sko, men det händer sällan just av anledningen till att jag hatar det – att det är en varm sommardag spelar ingen roll, jag vill inte ha nakna, svettiga fötter i skorna.

Vad om dig brukar ofta komma upp i mingelsituationer?
Troligtvis mycket om familjeliv och lite om jobb. Jag är ju ingen mingelperson egentligen och pratar hellre om annat än mig själv.

Hur skulle du beskriva din fritid?
Det är ju 90% familjeaktiviteter som oftast gäller, med inslag av träning och häng med någon kompis.

Vad undviker du att prata om med nya bekantskaper?
Det beror såklart på tillfälle och vad det är för bekant, men det blir sällan alltför privata saker.

Hur skulle du beskriva dig själv?
En fuldansare av rang som gärna skrattar.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Hoppas du får en härlig helg!

You may also like

7 kommentarer

 1. Haha, jag håller fullkomligt med om svettiga fötter i skorna, Usch så otrevligt, och skorna känns sedan aldrig fräscha igen!
  Knepiga frågor som ofta, du är verkligen klurig du. Får fundera några timmar, jag brukar alltid vara väldigt spontan men när det gäller fredagsfrågorna behöver jag allt som oftast tid att fundera. Ett mycket gott betyg till dina frågeställningar! Önskar dig en skön sommarhelg!

 2. Ettan håller jag helt med dig. Det gör jag aldrig heller – yuck!
  Sedan håller jag med Paula – dina frågor kräver tankeverksamhet, vilket verkligen är kul! Tack för att du fortsätter med dina kluriga fredagsfrågor.

 3. Inser att jag aldrig fattat hur tacksam jag bör vara som inte lider av fotsvett … om jag idrottar, jo, och om jag blir riktigt stressad – men annars ingen fotsvett!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.