Fem en fredag v. 32: Aktiviteter

Hej och hå, nu var det fredag igen. Känns som att på måndag drar nya teminen igång på riktigt. De flesta kommer tillbaka till jobbet och vi är redan i mitten på augusti. Det har varit så skönt dessa två veckor efter semestern när tempot varit riktigt lågt och få har jobbat. Snart är det slut med det. Men först har vi som vanligt några frågor denna fredag.

De som länkade förra veckan var: Monika, BP, Mrs Calloway, Madeleine, Janerik, Hanna, Teskedsgumman, Hannele, corkystyle, Paula, Nilla, Debutsky, Susanne, Jeanette, Kerstin, Nina, Klimakteriehäxan, Gerd, Violen, Susie, Ingrid, Tant Augusta, Jenny, Kina, Madde, Lotten, Karoleen

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad gör du när du känner dig aktiv?
 2. Vad gör du när du lär dig något?
 3. Vad gör du när du har tråkigt?
 4. Vad gör du när du gör något för dig själv?
 5. Vad för aktivitet vill du prova på?

Vad gör du när du känner dig aktiv?
Då är jag ute på en löprunda. Kan känna mig väldigt aktiv vid städning hemma också.

Vad gör du när du lär dig något?
Fastnar på Wikipedia och läser massa fakta kring saker jag jag inte vetat om. Kan vara allt från grizzlybjörnar till kungligheter.

Vad gör du när du har tråkigt?
Står i kö. Det är något jag inte tycker om, även om jag försöker att inte tänka på hur tråkigt det är just då.

Vad gör du när du gör något för dig själv?
Lägger en ansiktsmask medan barnen badar. Eller tränar.

Vad för aktivitet vill du prova på?
Lära mig spela ett instrument vore kul, om än svårt.

Ha en riktigt härlig dag och helg!

Lägg till din länk här du också om du deltar i dagens frågor:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

You may also like

7 kommentarer

 1. Att googla och/eller konsultera Wikipedia är perfekt. Jag svarade som du där. Förut hade man ordböcker och lexikon eller en Encyclopaedia Britannica i bokhyllan, nu finns allt bara ett knapptryck bort. Dessutom är info helt färsk. Nej, det var inte bättre förr;-)
  Önskar dig också en trevlig och solig helg:-)

 2. Wikipedia kan jag också fastna i men oftare numera hamnar jag i Utrikespolitiska Institutets topplista, https://www.ui.se/landguiden/statistik/topplista/. Innan jag hittade den var jag ofta CIA World Factbook för att lära mig om världen. Vet du att Kazakstan är den 9:e största staten i världen.
  En annan site jag gillar är IMDb.com men den är väl bara för filmnördar.
  Tack för dina frågor Elisa! Ha en skön helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.