Fem en fredag v. 4: Revir

Ännu en vecka har rusat förbi. Harry har varit hemma från förskolan med en ögoninflammation (så trist att vara hemma för när humöret i övrigt är på topp) så våra fantastiska mammor har ställt upp och barnvaktat. Det är allt guld i världen värt att ha de båda nära och villiga att ställa upp.

Det är dags för fem nya frågor!

Deltagare förra veckan som länkade: Musikanta, Madeleine, Paula, Boklysten, Monika, Anette, Klimakteriehäxan, Ingrid, Tanthuset, Mrs Calloway, Hannele, Gerd, Agneta, Susie, Inger, Kina, Tant Augusta, BP, Susanne, Marit, Klara, Lillian, Saija, Sara, Hanna, Birgit, Helen, Pärla.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vilka skulle du säga är dina expertområden?
 2. När inkräktar folk på ditt territorium?
 3. Vad från ditt yrkesliv kan appliceras på livet i allmänhet?
 4. Hur stor eller liten är din privata bubbla runt dig?
 5. När behöver du vara ensam?

Vilka skulle du säga är dina expertområden?
Jag skulle säga att jag kan hantera en pensel i Photoshop och skapa på webben.

När inkräktar folk på ditt territorium?
När de tror sig veta vad introvert betyder.

Vad från ditt yrkesliv kan appliceras på livet i allmänhet?
Om jag tänker utifrån att jag ofta får agera någon slags support och kunskapsbank: att en bra attityd (ofta) ger mycket tillbaka.

Hur stor eller liten är din privata bubbla runt dig?
Rätt stor. Jag är den som rynkar på näsan om någon sätter sig bredvid mig på tunnelbanan även om den är nästintill tom, och när en bil parkerar bredvid vår fast det finns hundra andra parkeringsplatser lediga.

När behöver du vara ensam?
När jag är riktigt trött, lite sjuk eller bara behöver koppla av.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Idag fyller min kära mamma år. ♥ Harry och jag kommer uppvakta henne lite nu på morgonen och senare ikväll äter vi födelsedagsmiddag, om inte Harry blir sämre. Sen hoppas vi på en frisk helg. Har du några planer?

You may also like

10 kommentarer

 1. Hoppas Harry kryar på sig, det är så jobbigt när barnen blir sjuka men skönt ändå att det finns ”barnvakter”, det är guld värt <3

 2. Att du är dataexpert har jag förstått när du räddade Elisas blogg, men jag visste inte att du var expert på PS också. Då vet jag vem jag ska vända mig till när jag får problem;-)

  Det är ganska roligt faktiskt – du är introvert och jag anser mig vara motsatsen. Men ändå reagerar jag som du till fråga 4.

  Hoppas att Harry inte blev sämre och att ni kunde fira din mamma ikväll. H en riktigt skön helg, gärna med samma fina väder som idag.

 3. Jag är med, kan inte låta bli *Ler* …. startar upp igen efter en vecka av paus från bloggandet – Nouw har strulat så mycket att jag helt enkelt lät bli att ens försöka logga in….

 4. Jag hoppas att Harry mår bättre och att du har haft en härlig fredag, dessa frågor var svåra men mycket blev arbetsrelaterat i mina svar.
  Tack för att du får oss att tänka till.

 5. Jeg er så glad for at jeg fant bloggen din, for disse spørsmålene på fredagen er veldig interessante. Og jo mer jeg leser hos de andre, jo mer finner jeg ut ting om meg selv. Merkelig er det … Denne helga er uten de store planene her hos oss. Men vi hadde en flott tur i skogen i dag, før regnet startet igjen. Fortsatt god helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.