En ovanlig fredag

Hej på er, Fem en fredag är tyvärr inställt idag.

Det kanske inte har undgått någon att det har pågått en regeringskris ett tag. Med anledning av den har jag inför dagens regeringsskifte jobbat ovanligt mycket den här veckan inklusive sena kvällar vilket gjort att jag inte haft någon chans att tänka på något annat.

Det är jättetrist att inte kunna lägga upp frågor som vanligt, men mitt fokus har varit någon annanstans. Jag har egentligen semester men har fått avbryta den och kommer troligtvis också arbeta i helgen. Livet som anställd i rikets tjänst. Ändå tur vi inte haft spikade planer under semestern.

Jag hoppas du kommer tillbaka nästa vecka istället då jag förhoppningsvis fått gå på semester igen och kan koppla bort jobbet och istället få göra andra roliga saker som att blogga och ställa roliga frågor. 😊

Ha en riktigt bra helg!

You may also like

12 kommentarer

 1. Oj då! Visste att ni hade kris i Sverige, men visste inte vad du jobbar med.
  Trist att tvingas ställa in sin semester, men som du säger – är man i rikets tjänst så är man. Hoppas att du får ersättning på något sätt och nya lediga dagar framöver, kanske med extra bonus på något sätt?
  Sänder styrka till dig och klart att vi återkommer till Fem en fredag lite längre fram <3

 2. Nämen vad tråkigt! Men det är klart att detta var viktigt i en kris att ställa upp.
  Önskar dig fina dagar och jag återkommer nästa fredag!
  /Gerd *hjärta*

 3. Livet är krasst ibland och man får göra omprioriteringar. Fortsätt du med din viktiga uppgift i rikets tjänst och vi som är totalt beroende av dig och dina kluriga frågor ställer oss på ”vänt”. Hoppas du snart får fortsätta din abrupt avbrutna semester!

 4. Självklart måste någon se till rikets affärer och vi finns ju här och väntar! Hoppas det inte blir fler avbrott för dig så att du kan fortsätta ha semester!

 5. Stackars dig! Tänk om du hade haft semester på andra sidan jordklotet, då hade det där med att jobba hemifrån inte riktigt fungerat på grund av tidsskillnaden.
  Hoppas du kan ta igen dig och de offrade semesterdagarna. Å vad ledde regeringskrisen till – precis ingenting…

  PS. Så ställd jag blev. Tror många med mig är totalt förprogrammerade att det är ”Fem en fredag” på fredagar. Din utmaning är otroligt uppskattad, inte bara av mig. DS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.