Fem en fredag v. 28: Oundvikligt

Så var Fem en fredag äntligen tillbaka efter en veckas ofrivilligt uppehåll. Jag som förrförra veckan sa att FEF skulle fortsätta som vanligt i sommar – då trodde i alla fall inte jag att jag skulle behöva jobba istället för att ha semester. Men så kallade jobbet. Ordningen är dock återställd och jag ser nu fram emot en hel veckas semester nästa vecka.

De som länkade (förr)förra veckan var: Boklysten, Klimakteriehäxan, Madeleine, Susanne, Mrs Calloway, BP, Monika, Karoleen, Lillian, Bokdamen, Janerik, Gerd, Teskedsgumman, Hannele, Paula, Susie, Ejmis, Michaela, Robert, Debutsky, Tony, Hanna.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad gör du när solen går i moln?
 2. Hur tar du en paus en sommardag?
 3. Vad händer alltid under din sommar?
 4. När är din sommar slut?
 5. Vilken är den bästa aktiviteten under sommarregn?

Vad gör du när solen går i moln?
Om det är jättevarmt njuter jag av att det kanske svalkar lite.

Hur tar du en paus en sommardag?
Det är lite svårt med två vilda barn att få någon paus. Men att få Harry att äta en glass på balkongen med mig under parasollet är inte så svårt, och härligt att få sitta där en stund.

Vad händer alltid under din sommar?
Riktigt stora myggbett, regn när jag vill att det ska vara sol, och att jag tar en paus med att dricka te när det är värmebölja.

När är din sommar slut?
När ljuset skiftar färg och lite mer kläder behöver tas på igen. Det brukar väl bli i slutet av augusti, som ändå kanske officiellt är den sista sommarmånaden.

Vilken är den bästa aktiviteten under sommarregn?
Att sitta på en altan under tak med en filt och kopp te (det är förhoppningsvis lite kyligt då, hehe) och bara lyssna.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Nu kommer jag spendera härliga dagar lite norrut och njuta av att bara vara. Hoppas du får en solig helg!

You may also like

9 kommentarer

 1. Skoj att fredagsfrågorna är tillbaka. De har ju blivit ett fredagsnöje som man inte vill vara utan. Förutom att klura på svar så är det så roligt att besöka alla andra för att läsa vad de tycker. Ett jättetrevligt sätt att umgås i bloggvärlden. Ha en toppenhelg och en riktigt skön semestervecka!

 2. Du kan ju alltid byta till iste, vilket nog många gör under sommaren.
  Stora myggbett brukar min man få, men har är mera ute i naturen än vad jag är. Hittills i år har jag inte fått ett enda myggbett än. Brukar kanske få två till tre stycken varje sommar.

 3. jag tänker testa att sitta under träden om det skulle bli regn någon gång. jag tror att lövverket är så tätt att regnet inte kommer igenom. det är inte lätt att pausa med två små barn. men åtminstone ett utav dem ska väl sova middag? har också pausat mitt te. men kaffe är läskande

  1. Låter som en idé!
   Ja, en sover middag så lite paus blir det då såklart när den större oftast kan leka för sig själv en längre stund. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.