Fem en fredag v. 29: Tröttsamt

Jag blev lite trött på sommarfrågor den här veckan, så lite annat tema blir det. Igår kom jag tillbaka från en vecka i norr och är någorlunda utvilad och pigg. Rapport från veckan kommer i helgen när jag kunnat packa upp, tvätta och landa hemma.

De som länkade förra veckan var: Boklysten, Klimakteriehäxan, Madeleine, Susanne, Mrs Calloway, BP, Monika, Karoleen, Lillian, Bokdamen, Janerik, Gerd, Teskedsgumman, Hannele, Paula, Susie, Ejmis, Debutsky, Hanna, Ingrid.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. När tröttnade du senast på något?
  2. Vad håller dig vaken om nätterna?
  3. Hur bryter du en ovana?
  4. Vad har du gjort för mycket av i veckan?
  5. Vad har du inte fått göra hittills i sommar?

När tröttnade du senast på något?
Att packa inför hemfärden igår. Det mesta kastades till sist mest ner i resväskan i och med att all packning ändå bara skulle in i bilen.

Vad håller dig vaken om nätterna?
Just nu värmen, det värsta med sommaren är ett varmt sovrum som inte går att kyla ner. Fläkt eller annat fungerar inte riktigt heller då jag vill ha det tyst.

Hur bryter du en ovana?
Jag försöker sluta tvärt, ibland fungerar det och ibland inte. Oftast försöker jag hitta något annat att ersätta den där ovanan med, som inte ska bli en ovana istället då men för att tänka på annat.

Vad har du gjort för mycket av i sommar?
Kanske klaga på värmen? Jag vet ju att vintern kommer och jag hellre vill ha värmen och inte tjocka, blöta vinterkläder.

Vad har du inte fått göra hittills i sommar?
Springa, det satte min fot stopp för när jag stukade den för en dryg månad sen. Men jag hoppas kunna testa den idag eller i helgen. En morgonrunda är bästa starten på dagen.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Hoppas du får en magnifik helg!

You may also like

5 kommentarer

  1. Kul att ni hann med en semestervecka i norr:-) Hoppas att myggorna lämnade er ifred.
    Att sova i ett varmt sovrum är inte roligt, men som du själv säger det händer ju inte många nätter i Sverige och snart är det höst/vinter igen. Bara att bita ihop några veckor till;-)

    1. Det var betydligt mindre mygg än vad det brukar vara! Värre då med bromsar och getingar som istället var efter en titt som tätt. Kanske hellre föredrar myggen då… :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.