Sjukdagar och leveranser

Nu var det ett tag sen. Förra veckan blev lång som ändå gick rätt fort. Harry har varit hemma och då är det mestadels lek som gäller. Med tanke på vädret och Harrys förkylning höll vi oss dessutom mest inomhus. Den här veckan är han fortsatt hemma men på grund av hans hosta som kommer med hans förkylningsastma. Plutt. Men han är pigg och glad. Som sagt, bara hostan som bökar och då känner jag att det är lika bra han är hemma. Förskolan skulle troligtvis skicka hem honom ändå.

Det har därmed varit mysiga och lugna dagar hemma där inte så mycket speciellt har hänt. ICA kom med en matleverans (så smidigt att få hem allt istället för att jämt ränna runt i affärer nu) och så kom IKEA i fredags! Vi gör om ett hörn i vardagsrummet till en liten kontorshörna för Magnus och mig, så hem kom skrivbord, stol och ett par vägghyllor. Det finns redan en liten hörna i vårt sovrum, men den kommer tas bort och ersättas av Claras säng för att få lite mer plats i rummet.

Harry hjälpte mig bygga ihop skrivbordet. Jag ser framför mig allt kreativt som kommer utföras här. I verkligheten kommer det bli en stund här och där när barnen inte vill ha uppmärksamhet… :)

Som sagt, inte så mycket annat som händer än all vardag. I förra veckan ”fyllde” däremot Clara sju månader. Tänk vad tiden har gått fort, en blandning av att ha två barn, och Covid-19 som genomsyrar ens liv har ju definitivt bidragit det här året. Undrar hur vi kommer kliva in i 2021.

Apropå leveranser och 2021 längtar jag till att få hämta upp julen från källaren och komplettera med det som behövs. Förhoppningsvis blir det förskola som vanligt för Harry nästa vecka och då blir det pyssel här hemma inför första advent (!!) nästa helg. Som sagt, tiden går läskigt fort, det är nästan som att varje månad är komprimerad numera.

You may also like

4 kommentarer

  1. Visst är det märkligt att tiden går så himla fort trots att ingenting händer och allt är rätt tråkigt på grund av C-19. Det sägs ju att tiden går fort när man har roligt, men det har man ju inte direkt…
    Skrivbordet är riktigt läckert! Å duktigt av dig att skruva ihop det alldeles själv. Det hade inte jag klarat av, otekniskt som jag är;-)
    Bilden på Clara är ju sååååå fin. Clara och Harry är verkligen otroligt lik varandra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.