Flyttlasset har gått

Igår hände det äntligen. Det som jag hintat om några gånger men som blev himla utdraget. Ett tag såg det ut att inte bli något för att i nästa fortfarande vara igång och nytt hopp väckas. Men efter fyra månader är det nu klart..

.. Vi har flyttat! Vi är sambos! Helt officiellt och på riktigt, inte som det senaste halvåret när vi trängt ihop oss i Ms lägenhet för att jag aldrig återvände till Sollentuna.. och nu sitter vi här (eller jag, M jobbar), i en stor, fin trea med två balkonger (!! att gå från att aldrig haft balkong till två är världens lyx för mig) och ska bo in oss.

Så nu sitter jag här i köket och blickar ut mot alla kartonger i vardagsrummet. Nu på morgonen har jag lyckats få upp allt i köket så får se om jag premiär-använder köket och lagar någon god mat ikväll.

Jag älskar att ha stort kök igen. Här kommer jag laga mycket mat.

Vyn ut mot vardagsrummet. En härlig röra just nu!

Det kändes lite konstigt igår. Att tömma Sollentuna och veta att jag inte bor där längre, i min första egna lägenhet som jag älskat. Som varit perfekt. Men alla kapitel har sitt slut och nya börjar, som nu. Jag ser så mycket fram emot nästa fas, att bo in oss och skapa oss ett liv, ny vardag. Framförallt skapa minnen och göra detta till vårt.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.