En födelsedag

Min mamma fyller år idag. Av den anledningen blev det tårtkalas hos min mormor med en del av släkten. 57 år blir min mamma. Det betyder att hon fick mig när hon var 27, för snart 30 år sedan. Jag har svårt att föreställa mig att ha en 3-åring (och 2-åring i mammas fall) vid 30. Det känns så vuxet, och jag är verkligen inte det. Eller jo, ibland. Eller så är det när barn kommer in i bilden som det händer, även om det är då man har chans att bli lekfull igen. Gå loss i Disney-butiken? Ja tack! (okej, jag kanske redan har gjort det ändå..)

På sin 30-årsdag gick i alla fall min mamma ut och dansade med kompisar för att fira, medan jag och min bror hade kul hos mormor. Jag vet ännu inte vad jag ska göra på min 30-årsdag, som för övrigt bara är 29 dagar bort. Det jag vet är att jag kommer ha påbörjat ett nytt kapitel. Befinna mig på en ny plats. Och det är anledning nog att fira.

Hipp hurra till världens bästa mamma!

Söndag och dags för ny vecka imorgon. Som jag har längtat! Snart kommer ni att märka varför. Men jag håller på det lite till.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.