Lära känna något nytt

Det är så långt att gå till köket från soffan. En scen av Vänner hinner spelas klart innan jag ens är framme och som jag då missar. Eller missar och missar, jag hör ju och kan faktiskt vända mig om, men ni hajjar… Men jag njuter av det! Alla denna space. Just nu handlar de flesta av mina tankar på hur vi ska ha det hemma, var alla möbler ska stå. Tills dess kan vi inte packa upp allt eftersom det är saker som är beroende av en plats att stå på, typ. Härliga tankar.

I måndags tog jag en promenad i området för att bekanta mig lite, som tur var fanns solen i skyn och det var lagom kallt. En perfekt vinterdag. Jag gick genom villaområdet som finns precis bredvid där vi bor och det såg så fint ut, det ena Pippi Långstrump-huset följde det andra och låg och samsades med några arkitektritade villor. Efter ett tag kom jag fram till den sjö som var mitt mål från början och där! ska ni veta, där kommer jag nog hänga mycket i vår när isen och alla långfärdsskridskor har försvunnit och det istället blivit varmare och knopparna brustit. Även om det är en bit dit är jag glad att det finns en sjö i närheten, för om det är något jag kommer sakna med Sollentuna så är det Edsviken och alla promenad- och springrundor jag gjort där med naturen runt omkring mig.

Långsjön
Sommarmorgnar här kommer inte vara helt fel
Bjöd på vacker vy trots kal vinterkädsel

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.