Fem en fredag v. 46: Glada timmen

Hej hallå, fredag är här och kanske någon planerar för att avsluta dagen med en glad timme att inleda helgen med. Inte här, jag ska jobba och sen ta en välbehövlig helg i lugnets tecken. Idag har jag en inlämning på ett deluppdrag så min förmiddag kommer handla om korrläsande.

De som länkade förra veckan var: BP, Mrs Calloway, Madeleine, Janerik, Hanna, Teskedsgumman, Hannele, Klimakteriehäxan, Kina, Debutsky, Susie, Gerd, Jeanette, Nilla, Paula, Monika, Ingrid, Boklysten, Linda, corkystyle, Karoleen, Tant Augusta, Susan

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Vilken tidpunkt under dagen är du vanligtvis mest glad?
  2. Var någonstans umgås du helst?
  3. Vad tycker (eller tyckte) du om att umgås med kollegor?
  4. När testade du senaste något nytt att dricka (alkohol- eller alkoholfritt)?
  5. Vad gör du helst efter en riktigt lång dag?

Vilken tidpunkt under dagen är du vanligtvis mest glad?
På kvällen under vardagar. På helgen kan det vara väldigt skönt på morgonen att inse att jag eller vi inte behöver göra något särskilt.

Var någonstans umgås du helst?
Hemma, antingen hos mig eller hos nån annan.

Vad tycker (eller tyckte) du om att umgås med kollegor?
Jag är ju inte den som tycker det är jättekul att mingla eller umgås i större grupp, men det är klart det kan vara kul beroende på situation, och att jag kan gå hem när jag vill. Spelar såklart roll att man har bra kollegor också. :)

När testade du senaste något nytt att dricka (alkohol- eller alkoholfritt)?
I Berlin, en äppelläsk. Den var inte så god som jag hade trott.

Vad gör du helst efter en riktigt lång dag?
Ingenting. Kommer hem och stänger av hjärnan.

Simma lugnt och trevlig helg!

Lägg till din länk här du också om du deltar i dagens frågor:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

You may also like

9 kommentarer

  1. så klart att helgen är speciellt skön för en familj med barn,skola och arbete. gillar mest kvällen så här års. kan en äta frukost ute blir det en helt annan sak. skulle gärna dricka otäck äppelläsk om det var i Berlin

  2. Gillade att umgås med mina kollegor, men jag ville alltid ”välja dom själv”. Typ mingel och ”team spirit” på företagskonferenser var absolut ingenting för mig heller. Jag ville inte heller bli påtvingat att mingla. Och då är jag inte introvert;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.