Fem en fredag v. 52: Gott slut 2023

Jag är mitt i jullovsledigheten, och därför tog årets sista Fem en fredag en liten sovmorgon. Jag är helt enkelt dagvill, vilket jag måste säga är jätteskönt… :)

Året 2023 går mot sitt slut och nyårsfrågorna är här. Jag vill passa på att säga ett STORT TACK till alla er som är med och svarar på mina frågor, oavsett om det är varje vecka eller någon gång ibland. Det är tack vare er som jag får äran att fortsätta klura på frågor varje vecka. Jag hoppas få se er här inne även nästa år!

De som länkade förra veckan var: BP, Mrs Calloway, Madeleine, Janerik, Hanna, Teskedsgumman, Hannele, Klimakteriehäxan, Kina, Debutsky, Susie, Nilla, Paula, Monika, Boklysten, Susanne, Anette, Tant Augusta, Sara, Emilie

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad var det bästa med 2023?
 2. Vad ser du fram emot med ett nytt år?
 3. Gjorde du vad du tänkt göra under året?
 4. Vad har varit din största framgång i år?
 5. Hur avslutar du det här året?

Vad var det bästa med det här året?
Att få se Fall Out Boy i Berlin var definitivt en höjdpunkt.

Vad ser du fram emot med ett nytt år?
Att det bara är fem månader till jag får se Taylor Swift live. Utöver det är vi bara en termin från att Harry börjar förskoleklass, nu i januari ska vi göra skolval vilket känns stort, en riktig milstolpe att sluta förskolan.

Gjorde du vad du tänkt göra under året?
Helt ärligt minns jag inte om jag hade några planer på vad jag skulle vilja få gjort. Tror jag ville springa milen igen, men så blev det inte. Jag har levt på, umgåtts med nära och kära och skapat massa nya minnen.

Vad har varit din största framgång i år?
Att få driva ett större projekt på jobbet vilket var superkul och mycket bra erfarenhet.

Hur avslutar du året 2023?
Vi har inga särskilda planer, så vi kommer nog hålla oss hemma och ha en vanlig fredag på en söndag-kväll.


Gott nytt år på er allihopa!

Lägg till din länk här du också om du deltar i dagens frågor:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

You may also like

14 kommentarer

 1. När jag läser att Harry börjar förskoleklass kan jag bara konstatera att tiden swishat förbi, och att jag måste ha följt din blogg i snart 6 år. Otroligt egentligen. Minns ju både Harry och Clara som nyfödda.
  Tusen tack att du fortsätter hålla i ”Fem en fredag”. Det är alltid så kul att kolla vilka tankar du har haft. Just nu är din utmaning det mest populära temat i Blogglandia. Grattis!

 2. Önskar dig en bra avslutning på 2023 och ett Gott Nytt År!

  Höll på att glömma publicera mitt inlägg här hos dig, skrev det redan igår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.