Dagen före

Det mest underbara ord i dessa tider är ”julledighet”. Och det är nu! Utcheckad från jobbet, barnens alla grejer är hemma från förskolan, och imorgon är dagen barnen har räknat ner till i 23 dagar. Julafton.

I går när vi hämtat barnen gick vi inte många meter hem till farmor. Där var det dags att fira lite jul i förväg eftersom Carolina och Mattias firar jul i Falun i år. Det blev en mysig kväll där barnen jagade efter deras katter, vi smakade på julmaten och öppnade någon liten julklapp också.

Dagen idag har jag spenderat med lite städning, tvätt och smått & gott. Clara och jag tog sen en tur till gallerian för att köpa nya ljus till granen som bestämde sig för att ge upp imorse. Vilken tur att det hände idag och inte imorgon. Så snopet det hade varit med en mörk gran som inte lyser upp julaftonsmorgonen. Vi var inte de enda i gallerian så det kändes skönt att inte behöva handla något annat.

Ikväll väntar en uppesittarkväll här hemma där de sista klapparna ska slås in, Bingolotto ska spelas och något gott ätas. Jag är redo för julen. Jag hoppas du också är det och att du får en fin dag imorgon, oavsett hur du kommer spendera den! ❤️

You may also like

7 kommentarer

  1. Vilket fint inlägg. Kul att ni inte behöver stressa heller, för stree tar myck från julstämningen tycker jag.
    Önskar dig och din familj en riktigt fin jul!

  2. Så surt att de bara bestämde sig att lägga av så där dan för dan. Tyckte inte det var så mycket folk ute då vi var iväg. Trodde det skulle vara mer. Nu laddar vi för uppesittarkvällen vi med, och hoppas på vinst.

  3. Vi spelar också uppesittarkväll åå bingo, man kan ju hoppas på vinst. Ja det hade ju varit snopet om granen ej lös på självaste julafton
    Skönt med julledigt.

  4. God Jul! Hoppas ni hade en fin julafton. Här blev det ingen uppesittarkvällutan en lugn kväll bara. Hoppas de nya ljusen till granen fungerar bättre :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.