Fredag, vi möts igen

Fredag. Snart helg. Första veckan tillbaka på jobbet gick fort, mycket som sysselsatte tankarna även om det inte funnits så mycket att göra (vi är fyra som jobbar, det är fortfarande tydligt semesterlunk). Det är jag glad för, skulle mycket väl ha kunnat vara deppig hela veckan. Frodo har ju varit min käraste del här i livet.

Nåja.

Solig dag! Ser fram emot ett pyjamasparty ikväll med några kompisar. Tjejkväll med middag och övernattning det vill säga, även om pyjamasparty låter roligare. Sen middag med annan kompis imorgon. Sen så blir det Berlin med kusinen för hela slanten nästa helg. Undrar vad som ska hända då, när vi är ute och reser brukar nåt oförutsett alltid hända. Som att hamna mitt i Berlins Pride parad för två år sen. Eller event med Påven utanför St Peterskyrkan, två gånger dessutom. Den där Påvemobilen alltså.

Men det roligaste den här förmiddagen är nog att kolla på alla glamorösa hotell som finns i Los Angeles. USA here I come again, i oktober. Roadtrip med Magnus två veckor. Längtar som bara den. Att få resa och uppleva är något av det bästa som finns, särskilt med bra sällskap. Vet ni hur mycket merchandise från mina favvoserier och filmer jag kommer köpa med mig? Har inte ens en tanke på allt godis sådär i Halloweentider, haha.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.