Mätt.

Underbar helg. Fina vänner. Frukost på en solig altan. Nattlig promenad med smågrodor. Det gör så mycket att komma ut på landet (eller i alla fall en bit utanför stan). Jag drömmer lite försiktigt om att bo i hus, men tror det hela i så fall skulle sluta med ett sommarställe. Det är inte mycket som slår just den friska luften och sol i ansiktet.

Nu jobb igen, andra veckan och luften står här still. Bokstavligt talat då ventilationen på jobbet är paj. Den där tröttheten jag trodde berodde på att vara åter från semestern är jag nu därför tämligen säker på beror på det. Jag gäspar och gäspar vilket då inte är konstigt när jag inte får luft. Nödlösningen idag kallas en kopp choklad, men tror jag går bet på det ändå. Inget hjälper, jag har istället en alldeles för lång startsträcka om morgnarna för att kallas effektiv. En lång mjukstart skulle jag säga nu såhär tillbaka på jobbet.

Såg The Offspring i måndags på Grönan. Eller såg, jag hörde mest från där vi stod och istället njöt av miljön och förfriskning. Njöt av en alldeles lagom sommarkväll och bara snackade. Sånt där som behövs.

Och i övermorgon sätter jag mig på ett plan. Skulle vilja ligga de tre dagarna i Berlin i en solig park och bara vara. Inga måsten, bara vilja.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.