Mitt i det där äventyret

Att somna och vakna till ljudet av vågor är underbart. Känna doften leta sig in i rummet. Så är min morgon här i Avila Beach, där vi vaknat efter att ha kört hela dagen från San Francisco. Vi är mitt i vårt äventyr!
Vi började i Seattle med att besöka Boeing-fabriken, världens största till yta byggnad. Inga bilder tyvärr då kameror och mobiltelefoner inte fick tas med in. Men det kommer bli ett minne. Jag är ju inte någon flygfantast men att få se dessa plåtfåglar på linje och få höra hur de byggs är imponerande. 
Ett besök upp i Space Needle hann vi också med, samt besöka Pike Place Market med det första Starbucks (hehe..) och ett flygmuseum.

 Mycket nöjda!

Sen tog vi inrikesflyget till San Francisco och bytte regn mot sol. Underbart! Vår första dag åkte vi över Golden Gate-bron för lite bilder och insupande av staden. Vi tog en sväng förbi Pier 39 (en lång pir med butiker och restauranger, typiskt turistställe) och gick på akvarium och tittade på sjölejon. Åkte upp och ner i några av San Frans långa och branta backar. 

Igår tog vi vårt pick och pack och la i vår Ford Mustang (hello beautiful car) och tog oss iväg på highway 1 söderut. Jag har nog aldrig sett mer vackrare vyer än längs med kusten. Lätt de mest vackra timmarna jag spenderat i bil. Jag ville aldrig att de skulle ta slut. Allt fanns – hav, skog, berg, små farmar med massa pumpor (det är ju halloween snart) och även dinosaurier! Bilfärden på åtta timmar kändes definitivt kortare. 

Och nu är vi här, Avila Beach. Ett ställe jag hittade på nätet och bedömde som mysigt och i min smak. Igår kväll satt vi på hotellets soldäck och tittade på film – bara den saken att kunna göra det en kväll i oktober, aaah! – och lyssnade såklart på vågorna. Vårt rum har en jacuzzi som det såklart blev ett avkopplande bad i efter dagen som var, men först hämtade jag paj från hotellets sällskapshörna vilket de bakar till gästerna varje kväll. Och kakor! Och glass! Som man får ta hur mycket man vill av. Ni hör ju, jag är i himlen…

 
(För den som vill se bilder – kika på instagram.com/elisa). 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.