Tillbaka i verkligheten

Hemma sen en vecka från det där underbara. Mitt uppe i vardagen igen. Det har varit en otrolig semester jag bara kan drömma mig tillbaka till.

Vi lämnade vårt lilla Inn på Avila Beach efter en kväll med otroligt röd solnedgång och natt med blixtar och dunder och fortsatte ner till Los Angeles. Denna stad. Så som jag längtat men i efterhand inte vet efter vad. Den glamorösa kändisatmosfären? Fanns ingen. Mest trafik, bilar och så mer trafik och bilar och motorvägar. Men en otroligt mysig liten suburb vi bodde i kallad Burbank bakom Universal City och Studio City. De absoluta höjdpunkterna utan tvekan – Universal studios med Jurassic Park, Studio tour, Transformers, Minioner och hela Springfield mm. i ett. Och så Warner Bros. Studios med en fantastisk rolig bakom kulisserna-tur på alla möjliga olika inspelningsplatser och set. Jag har bland annat sett gräsplätten där Ross i Vänner lärde sig spela rugby, och tittade ut på Spencers i Pretty Little Liars trädgård med lada. Och fått gå in på olika sound stages där serier spelas in som vi tyvärr inte fick ta bilder på vilket var tråkigt. Men vilka minnen det blev.

Hockey och konsert blev det också i Los Angeles. Andrew McMahon som jag trodde bara var en dröm att få se live. Shopping outlets som nästan brände hål i plånboken. Och så mer trafik på det. Några stunder vid hotellets pool var väldigt uppskattat under de heta dagarna som det var.

Vi lämnade så småningom Kalifornien för Chicago. Och jag blev kär! Ett mini-New York i min smak med fin arkitektur och lagom stor stadskärna. Kändes lättare att få överblick än någon annanstans vi varit under resan. Dit åker jag gärna igen! Och blir det som jag vill så siktar vi på nästa år..

Men som sagt. Hemma igen och det är kallt. Ska någon gång gå igenom alla bilder vi tagit och se om man kan få hitta några som är tillräckligt bra att hänga hemma på väggen. Hemma. Något jag förhoppningsvis kan berätta mer om snart.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.