Aldrig en lugn stund

Tror det bästa minnet det här året kommer vara roadtrippen. Inte så svårt att lista ut, efter allt som hänt var det skönt att åka bort, bara vi, och njuta av allt som kom i vår väg. Jag och min kärlek. Få skapa minnen, upptäcka så mycket nytt… som jag tidigare har skrivit.

För nu är det vardag och allt som fanns innan semesterbubblan sköljer istället över oss. Plus nya saker som dyker upp och ställer till det som att M har haft sönder sin fot och nu får ta sig fram med kryckor i 6-8 veckor, och därför heller inte kan jobba. Fredagsmys på akuten, javisst. Stackars. Så den här helgen blev rörig, men jag kom i alla fall iväg på middag hos en kompis i lördags och träffade sen ett par andra kompisar igår. Såhär i efterhand är jag jättetrött, och vill bara hem och sova – ligger mer back på sömnkontot än önskat efter helgen. Så vila nu i helgen förhoppningsvis? Peppar, peppar.

Men full fart i livet betyder att julen kommer allt närmare och fort. Trots allt runt om mig längtar jag som bara den. Finns en stilla önskan om att det som vanligtvis kommer med julen som lugnet, nedvarvning (förutom julklappsstressen..), massa filmer i soffan med varm choklad, snöpromenader och övrigt som gör att jag får frid i sinnet infinner sig även i år. Snart så.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.