Ensamma hemma

Harry och jag hade som sagt en kväll för oss själva igår medan Magnus var iväg på middag med några kompisar. Jag bestämde mig därför för att handla hem thaimat som lite fredagslyx och sen bara hänga i soffan med världens sötaste unge.

Efter att Harry somnat fortsatte mitt soffhäng framför Netflix. Det började dessutom blixtra och åska utanför – mysigt! Jag vet inte om Knud, stormen, kommer till Stockholm, men lite har det nog blåst här. Magnus kom hem sen precis när jag tänkt gå lägga mig.

Nu är klockan lite över 7, jag sitter och dricker te, och vi alla tre har varit vakna någon timme och myst i sängen. Man får kanske inga sovmorgnar längre, men det där myset täcker upp för det. Vi har nog inga särskilda planer för idag. Jag skulle vilja springa en liten runda för att det var så längesen nu. Min förkylning har säkert förstört den lilla kondition jag hade, men att sakta lunka framåt är bättre än ingenting. Och framförallt skönt!

Hur spenderar du dagen?

You may also like

22 kommentarer

  1. Vad gott med thaimat, jag tycker verkligen om när det åskar och blixtrar det är så himla mysigt! :)

  2. Lät som en mysig kväll. Om det är Knud eller någon mindre släkting till honom som varit på besök vet jag inte, men en stol har blåst omkull och hos grannen har ett stort, tungt, parasoll ramlat och lagt sig på sidan.
    Mina dagsplaner är lite lugna. Ska dammsuga, diska, plugga och evenutellt rensa lite i trädgården. Men först ska jag dricka flera koppar kaffe och lyssna på ljudbok.
    Ha en skön och trevlig lördag!

  3. Oavsett vilken storm det är så är det alltid lite mysigt(sålänge man slipper gå ut) tråkigt bara att så mycket i skogarna blir förstört, men det kan ingen styra över :)

  4. Mannen jobbar kväll idag så har tillbringat kvällen med båda barnen (21 månader och 3 månader) full fart hela tiden. Nu sover båda två så mamma kan slappna av lite

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.