Ris på mexikanskt vis: ett middagstest

Många är åren jag har varit medlem i Buzzador – företaget där du får testa produkter för att sen recensera – det var innan sociala medier exploderade! Har du också testat något därifrån? Det var ett tag sen nu jag var med i någon kampanj, men när jag fick mejl om jag inte ville testa Uncle Ben’s ris på mexikanskt vis kunde jag inte säga nej. Ris är gott och jag gillar tex mex. Det kan man säkert koka ihop nåt smarrigt med, tänkte jag!

ris på mexikanskt vis
Uncle Ben’s ris på mexikanskt vis

Jag fick användning av riset till gårdagens middag. Vi kände för enchiladas och då tänkte jag att jag lika gärna kunde blanda i riset i köttfärsen – sjukt enkelt för att göra det lite matigare och ge det lite mer smak utöver salsan i färsen. Lite burritosaktigt också. Det blev en hit! Jag använde mig av Santa Marias enkla recept för enchiladas och blandade bara riset rakt upp och ner i köttfärsen innan blandningen hamnade på tortillabröden.

ris på mexikanskt vis
Köttfärs och ris i stekpannan
ris på mexikanskt vis
Enchiladas med köttfärs och ris på mexikanskt vis

Det blev riktigt gott och vi kommer definitivt att använda oss av Uncle Ben’s ris på mexikanskt vis igen. Köp igen! Sa Magnus i morse när han såg påsen som stod kvar. Det är rejält med smak utan att vara för mycket och det går dessutom snabbt att tillaga om man inte gör som jag och blandar i det – sätt bara in påsen i mikron i två minuter! Vill man därför ha något snabbt och enkelt till en köttbit eller annat valfritt tillbehör passar riset utmärkt att använda.

Vad blev det för spännande lördagsmiddag hos dig? Har du kanske redan testat ris på mexikanskt vis?

/ / / / 
In collaboration with Buzzador I got to try Uncle Ben’s mexican rice. I made enchiladas and just mixed the rice with minced meat before putting it on tortilla breads – it was a hit!

You may also like

27 kommentarer

 1. Stekt ris med grönsaker är jätte gott men det är alltid kul att ta del av något nytt 😁
  Buzzador är inget jag hört om tidigare heller.

 2. Det riset måste jag prova! Lät gott.
  Här blev det inte mycket till middag, bara mackor. Åt en del salami också som tilltugg till ett glas vin. Får se till att äta ”på riktigt” idag istället.
  Ha en fin söndag!

 3. Har ”buzzat” några saker från buzzador, jätte kul att få testa sakerna. Men är flera år sen jag fick testa. Så att det är inte kul att söka längre pga jag aldrig blir utvald :-(

  1. Samma här. Sökte på skojs skull för det var så länge sen jag försökte, och så kom jag med. Första gången på hur många år som helst.

 4. Åh, jag var med i buzzador runt -06 där och minns att jag fick testa mycket kul. :D Sedan lyckades jag aldrig komma med i kampanjerna och så tycker jag det blev lite väl mycket fokus på sociala medier och kändes lite som obetalt jobb =/

  Det där lät verkligen supergott! Måste nog testa det någon gång :)

  1. Ja, kan hålla med. Då fyllde man ju bara i ett formulär, nu ska det visas upp, och känns därför som att bara de med flest följare får vara med.

 5. Låter jättegott detta :). Visst är jag medlem där, blev medlem 2005. Är dock galet besviken efter flera år. Det var absolut bättre då fram tills ungefär 2011 då kom man med i kampanjer numera känns det som man jämt för ”det var populärt”. Dessutom så var det mycket roligare saker förr, jag fick en låda med kexchoklad som första, en tassimo osv. Numera känns det mest som man får två kryddburkar…

  Sen tror jag att betyget drogs ner extra mycket när de tog bort allt man värvat, jag låg högt på deras lista eftersom jag var med sedan starten. Sedan när de gjorde om för 2 år sedan så försvann alla mina poäng :(. Skrev till dem och det skulle rättas till men det gjordes aldrig.

  1. Ja, är nog därför jag aldrig ansöker längre för att det kändes som att jag aldrig fick vara med. Håller med om att det var roligare förr, och nu är det så mycket man måste betala för. Förr fick man även hur mycket tex. choklad som helst, nu var det verkligen bara 1 påse ris.

 6. Ja, har fått en sportbh samt testat pizzor och lite annat smått från dem förr. Är fortfarande medlem där men ansöker aldrig längre. Vet inte riktigt varför faktiskt. 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.