Sollentuna & hipster soul

God morgon kompisar. Jag hoppas verkligen den här veckan bjuder på finare väder än vad det är idag nu när jag faktiskt är ledig igen. Jag har egentligen inget emot att hänga i soffan och titta på serier i 12 timmar, men lite sol så jag kan få läsa ute på balkongen hela dagarna hade inte varit fel.

Vi åt middag hos svärisarna i lördags och då fick jag låna just en bok jag nu har börjat på – Jag ska fånga en ängel. Den utspelar sig i Sollentuna på ökända Malmvägen, och eftersom jag bott där blev jag nyfiken på att läsa den. Än så länge är den riktigt spännande. Kul att läsa om miljöer man känner igen, även om boken är skriven innan jag flyttade dit och saker har ändrats.

Jag missade veckans musik igår, men bjuder därför här på en hel spellista – Hipster soul. När jag och E var på Pharmarium i fredags tyckte vi att personalen kändes väldigt hipster, hur vi nu kom in på det ämnet. Eller ja, det är väl lite av ett hipsterställe egentligen och var väl mest det vi konstaterade (obs! jag gillar det). Sen kunde vi bara garva när jag såg att spellistan på Spotify de använde sig av var just Hipster soul.

You may also like

3 kommentarer

  1. Om du vill lyssna på ännu mer 60- och 70-tals soul kan du gå in på min blogg och lyssna. Jag skriver även om de gamla artister.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.