Mors dag full av solsken och tårta

Hipp hurra för mammor idag på mors dag! Termometern sa att det redan var tjugo+ grader utomhus när jag steg upp vid nio imorse. Trodde inte jag skulle orka ta mig ut för en springtur men tji den som ger sig, även om det var svettigt och med gassande sol. Nöjd som alltid efteråt i alla fall, då finns inget skönare som att ha sprungit av sig lite. Efter en lång kalldusch tog jag på mig min blommigaste klänning och åkte till mormor för att fira med fika. Förutom min mamma var även min ena moster där och det bjöds på både tårta och bullar.

bullar och tårta

När vi skulle gå la jag märke till det här fotot som mormor har framme. Det föreställer min mormors mor och mormors bror. Tyckte citatet på väggen var väldigt fint och passande såhär på en härlig mors dag. ♥

mors dag

Vem känner varmast, vem älskar mest,
vem tröstar ljuvast och hjälper bäst
i hela världen? Jo – Lilla Mor.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.