Om vi bara kommer iväg

Det var fredag igår och jag lämnade jobbet utan att riktigt känna att det var dags för semester. Kändes mest som att det var dags för en vanlig helg. Tror det beror på att vi har en eftermiddagsflight. Vid våra senaste långresor har vi sovit på Arlanda kvällen innan och tagit ett morgonflyg. 

Idag hann vi istället äta lunch hos Ms föräldrar. Däremot fick vi informationen att planet var försenat med nästan två timmar när vi precis skulle åka. Så nu sitter vi här på Arlanda och väntar. Vi kommer troligtvis missa vårt flyg i Chicago vilket innebär övernattning där och så får vi se vad som händer sen. Tradigt men inget att göra åt. 

Planen den här resan är i alla fall  att bila runt på USAs östkust. Vi kommer att hänga i Detroit på söndag och se hockey. Efter det åker vi vidare ner mot Cleveland och upp till Buffalo och gör lite stopp på vägen för att se saker. Sen bilar vi ner till Pittsburgh och ser mer hockey innan vi flyger till Boston och bilar ner till New York. Där är vi ett par dagar innan vi åker hem igen. En intensiv men kul vecka väntar, som vi gillar!

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.