Oslo och hockey

God förmiddag! Det var nästan höst när jag klev upp i morse. Himlen var mörk, det blåste lite och det var svalt inne för en gångs skull. Det förstärktes sen när en liten regnskur kom. Mysigt.

Här hemma pågår just nu lätt packning. I helgen kommer jag nämligen befinna mig i Oslo! Magnus och jag åker dit ett dygn för att vara med på Summer Classic, ett välgörenhetsevent med NHL-proffsen Mats Zuccarello och Henrik Lundqvist som bjuder in till hockeyfest. Det ska bli så kul!

Vi flyger dit tidigt imorgon bitti för att åka hem på söndag. Jag var i Oslo för första gången för ett par år sen med jobbet och tyckte det var så fint. Ska bli kul att komma dit igen. Kanske hinner vi med att se något jag inte såg förra gången. Har du kanske något tips? Deras snygga Operahus besökte jag förra gången.

Som uppladdning sover vi hos mamma ikväll då det är ett sånt tidigt flyg och hon ska passa Harry. Lättare det än att åka över med honom i ottan innan vi ska iväg. När vi var på Justin Timberlake härom veckan testade vi hur det skulle gå genom att han fick sova borta från oss för första gången. Det gick hur bra som helst, och vi var inte ett dugg oroliga eftersom han är så van vid mormor. Det är nog det bästa tipset jag fått under graviditeten – se till att barnet vänjer sig med någon annan än dig/er som föräldrar.

Vad har du för helgplaner?

You may also like

28 kommentarer

  1. Det var längesen jag var i Oslo! Minns knappt hur det såg ut :P Hoppas ni får en trevlig resa och att eventet blir kanon! Själv har jag inget planerat, möjligtvis att jag ska till vår blivande lägenhet och fixa lite.

  2. Helt klart superviktigt att vänja dem vid någon mer trygghet, man blir bra låst annars. Samma väder här idag med, och nu är det faktiskt kyligt, såååå härligt. Har t.o.m tända ljus nu

    Sv: Det är faktiskt äkta tegelvägg, =D. Tack så mycket =D

  3. Vad mysigt att åka till Oslo och hoppas att ni hade det jättetrevligt! :D

    Sv; tusen tack! Vad bra att du också försöker le till många främlingar. Det betyder som sagt så mycket för många :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.